-
پنیر آسیایی (Paneer cheese)
پنیر آسیایی در ایران همان پنیر ساده است که محبوبیت خاصی را بین ایرانیان دارد، از این پنیر بومی چه می دانید؟
آن گونه که در کتاب های باستانی هند به آن اشاره شده ، قدمت آن به 6000 سال قبل از میلاد در شبه قاره هند برمی گردد.
پنیر آسیایی(Paneer cheese)
پنیر تازهای است که مانند پنیر quesoblanco غالبا در آشپزیهای جنوب آسیا استفاده میشود. این پنیر در هند شرقی، بنگلادش و منطقه اوریسای هند؛ چنا (Chhena یا Chhana) نیز گفته می شود. این پنیر بافت مرطوب و نرمی دارد که مانند پنیرهای ساندش، پنیر آسیایی موتر و راسگولا برای مزه دار کردن استفاده میشود. پنیر آسیایی منبع غنی از پروتئین شیر است.
روش درست کردن چنا مانند انواع دیگر پنیرهای آسیایی است اما برای مدت زمان طولانی تحت فشار نیست. در اوریسا، روند ساخت این پنیر، مانند ریکوتا است. شیر جوشانده شده و با مقدار کمی از آب پنیر مخلوط میشود و سپس درون صافی ریخته شده و تحت فشار و ضربه قرار میگیرد. این پنیر به خوبی ورز داده میشود تا صاف شود و میتوان در هر دسری استفاده کرد.
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن