به گزارش خبرنگار مهر، محمد امید صبح پنجشنبه در کارگروه اشتغال که در استانداری مازندران برگزار شد اظهارداشت: استان مازندران رتبه نخست را در همکاری بانکها دارد.
وی با اعلام اینکه در گذشته ۱۰ تا ۱۵ درصد اعتبارات این سازمان به طرح های خوداشتغالی تخصیص پیدا می کرد، گفت: امروزه این رقم افزایش پیدا کرده و ۵۵ درصد اعتبارات به طرح های خود اشتغالزایی تخصیص پیدا می کند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور با بیان اینکه بانکها بیشترین سهم را در توانمند سازی خانواده های تحت پوشش کمیته امداد دارد، بیان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) در تولید صنایع دستی و فرش رتبه نخست را در کشور دارد.
۹۳ درصد روستاهای مازندران تحت پوشش کمیته امداد هستند
همچنین مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) در این جلسه با بیان اینکه ۹۳ درصد روستاهای استان تحت پوشش این سازمان قرار دارند، گفت : ۳.۸ درصد جمعیت استان نیز تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار دارند.
تیمور طهماسب پور با بیان اینکه با هدف پایداری اشتغال، کار را در کمیته امداد دنبال می کند، افزود: برای اشتغالزایی مددجویان بررسی های میدانی و مشاوره شغلی و مهارت آموزی صورت می گیرد.
وی با اعلام اینکه طی ۵ سال اخیر ۳۳ هزارو ۲۰۱ طرح خود اشتغالزایی اجرا شده، افزود : ۵۰ درصد از این طرح ها خدماتی و ۲۲ درصد دامپروری بوده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: ۴۶ درصد این طرح ها بانوان و ۵۴ درصد آقایان بوده است.
اجرای ۴۶۰۰ طرح خودکفایی مددجویان
طهماسب پور با بیان اینکه بانکهای دولتی در کمک به طرحهای خود اشتغال زایی همکاری لازم را داشتند، گفت: در سال جاری چهارهزارو ۶۱۴ طرح اجرا شده است.
وی با اعلام اینکه احیای اراضی شیب دار در دستور کار کمیته امداد امام خمینی (ره) قراردارد، افزود: در سال ۱۳۹۰ با همکاری جهادکشاورزی ۴۰۰ هکتار از اراضی شیب دار نهال کاری شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران همچنین در پایان سخنانش ایجاد خدمات گردشگری، راه اندازی بازار مجازی، ایجاد سامانه دانش آموختگان امداد را از برنامه های این سازمان دانست.