مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه


برای این‌که در زمان صرفه‌جویی کنید می‌توانید همبرگرها را روز قبل درسته کرده و با کاغذ روغنی و بعد سلفون بپیچید و داخل یخچال قرار دهید. در این‌صورت فقط 15 دقیقه قبل از سرو برگرها را گریل کرده و مخلفات آن را آماده کنید. زمان درست کردن این غذا 30 دقیقه است.
پنیری که برای تهیه این برگر استفاده می‌شود باید پنیر نرم مانند گودا و بلوچیز باشد. بسته به ذائقه و سلیقه خود می‌توانید از پنیر دیگر استفاده کنید.

مواد لازم:


گوشت چرخ‌کرده 1500 گرم
پنیر گودا 100 گرم
برگ اسفناج 2 پیمانه
نان همبرگر 8 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
سس ورسترشایر 2 قاشق غذاخوری + 2 قاشق چای‌خوری
سس تاباسکو به مقدار دلخواه
قارچ به مقدار دلخواه
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
سس خردل به مقدار دلخواه
فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:



  1. گوشت چرخ‌کرده‌ای که برای تهیه این برگرها استفاده می‌شود باید خوش‌طعم و تازه بوده و از میزان متعادلی چربی برخوردار باشد تا برگر نرمی داشته باشیم.
  2. تابه گریل را در دمای نسبتاً بالا گرم کنید.
  3. دریک کاسه بزرگ گوشت چرخ‌کرده، سس ورسترشایر، 1 قاشق غذاخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری فلفل را آرام با هم مخلوط کنید.
  4. آن را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید.
  5. پنیر را نیز به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و وسط هر تکه گوشت را فشار دهید تا یک گودال کوچک ایجاد شود.
  6. پنیر را در این گودال قرار دهید؛ گوشت را دور پنیر بپیچید و آن را فشار دهید تا محکم شود.
  7. سینی شبکه‌ای گریل را آرام به روغن آغشته کنید.
  8. برگرها را روی گریل قرار داده و درِ آن را بگذارید. تا اندازه‌ای بپزید که خط گریل روی آنها افتاده باشد. (4 تا 6 دقیقه برای هر سمت برگر کافی به‌نظر می‌رسد، البته با توجه به درجه حرارت شعله، ضخامت برگر و ضخامت تابه گریل این زمان متغیر است و شما زمان را با توجه به چیزی که از برگر انتظار دارید تنظیم کنید).
  9. برای سرو کردن، روی تکه زیرین نان یک لایه اسفناج سپس برگر، گوجه فرنگی و قارچ قرار دهید.
  10. روی رول بالایی به مقدار دلخواه سس خردل و تاباسکو پخش کنید.
  11. قارچ را اگر اسلایس کرده و آب‌لیمو بزنید، سپس با یک یا دوحبه سیر رنده‌شده با روغن زیتون تفت دهید طعم ساندویچ را محشر می‌کند.
  12. اسفناج را نیز می‌توانید با درشت خر کرده و با کمی روغن‌زیتون و سیر تفت دهید.