به گزارش خبرنگار مهر، رامز نصيري صالح بعد از ظهر دوشنبه در مراسم انعقاد قرارداد این طرح با شرکت بیمه ای اردبیل افزود: طبق قرارداد منعقده بين شركت فناوري بن‌ياخته‌هاي رویان جهاددانشگاهی و بیمه البرز، از اين به بعد نمونه‌های ذخیره شده در بانك خون بند ناف رويان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد.
وی اضافه کرد: طبق این قرارداد در صورت وارد شدن خسارت به نمونه‌های ذخیره شده، تمام مبالغ دریافتی از صاحبان نمونه به طرف قرارداد مسترد خواهد شد.
رئيس جهاددانشگاهي استان ادامه داد: همچنين بر اساس اين قرارداد، زیان ناشی از نداشتن قابليت استفاده از نمونه خون بند ناف فریز شده جهت درمان از طریق پیوند در زمان استفاده برای نوزاد یا هر شخص دیگری به دليل کافی نبودن تعداد سلول ناشی از مسئولیت نگهداری مبلغ ۵۰۰ ميليون ریال به عنوان خسارت به صاحبان نمونه پرداخت می‌شود.
وي با بيان اينكه استفاده از سلول‌های بنیادی خون بند ناف نسبت به سلول‌های بنیادی مغز استخوان برای انجام عمل پیوند، از عارضه کمتر و شانس بیشتری برخوردار است، تصریح كرد: با توجه به پیشرفت‌های صورت گرفته، آمار بیمارانی که به کمک این سلول‌ها بهبود یافته‌اند رو به افزایش است.
نصیری صالح بیان داشت: با توجه به پیشرفت‌های صورت گرفته امروزه این سلولها ثروتی نهفته هستند که استفاده از آن نویدبخش آینده‌ای روشن است چرا که در درمان بسیاری از بیماری‌های صعب‌العلاج مورد استفاده قرار می‌گیرند.
وی با بیان اينكه حفظ و نگهداری سلول‌هاي بنيادي انتخابی بوده که بسیاری از پدران و مادران برای فرزندان خود مورد توجه قرار می‌دهند، متذکر شد: اخذ خون بندناف روش بی‌خطری بوده که طی آن آسیبی به بدن مادر و جنین وارد نمی‌شود در حالی‌که برای اخذ سلول‌های بنیادی از سایر بافت‌ها روش‌های پر هزینه به کار برده می‌شود.
رئيس جهاددانشگاهي استان عنوان كرد: سلول‌های بنیادی در درمان بیماری‌های بتاتالاسمی ماژور و کم‌خونی داسی شکل، ناهنجاری‌های گلبول قرمز، درمان کم‌خونی آپلاستیک و فانکونی، لوسمی حاد و مزمن موثر است.