-
خطای بازیکن سپاهان روی رضایی مشکوک به پنالتی بود
به گزارش خبرنگار مهر، قاسم حدادیفر عصر امروز پس از تساوی تیمش مقابل سپاهان اصفهان در جمع خبرنگاران رسانههای گروهی اظهار داشت:بازی خوبی بود و کسانی که بازی را از ورزشگاه یا تلویزیون دیدند، شاهد بازی خوبی بودند، هرچند کسانی که در ورزشگاه بودند از باد و باران اذیت شدند.
وی افزود: تیم ما در این بازی هم موقعیتهای خوبی داشت و هم مسابقه از کیفیت خوبی برخوردار بود اما خدا را شکر بازی مساوی شد.
هافبک ذوبآهن اصفهان درباره قضاوت داور مسابقه تصریح کرد: هیچ وقت در زمینه داوری صحبت نمیکنم اما صحنه روی کاوه رضایی مشکوک به پنالتی بود و تیم ما نیز نسبت به این مسئله اعتراض داشت.
از عملکرد خودم راضی هستم
هادی محمدی، مدافع ذوبآهن نیز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازی خوبی بود و دو تیم موقعیتهای زیادی داشت اما تیم ما سوار بازی بود؛ عملکرد خودم خدا را شکر در این بازی بد نبود.
وی درباره هماهنگیاش با حجت حق وردی خاطرنشان کرد: ما قبلا با حجت کار کرده بودیم و در پیکان کنار هم بودیم؛ حجت بازیکن جوانی است و تیم ملی جوانان هم است.
مدافع تیم ذوبآهن اصفهان خاطرنشان کرد: چند هفته است که روی روند برد افتادهایم و تلاش میکنیم که به همین شرایط خود ادامه دهیم و در جدول ردهبندی صعود کنیم.
نتیجه مساوی عادلانه بود
وریا غفوری، هافبک تیم سپاهان نیز پس از تساوی تیمش در این مسابقه گفت: در کل بازی بدی نبود و بازی خوبی بود اما متأسفانه نتوانستیم سه امتیاز بازی را بگیریم و یک مقدار روی روند کاری ما تأثیر گذاشت.
وی افزود: با این حال به نظر من ذوبآهن خوب بازی کرد و نتیجه مساوی عادلانه بود و دو تیم به حق خود در این مسابقه رسیدند.