به گزارش خبرنگار مهر، دومین روز از مرحله نهایی لیگ دسته اول فوتبال امیدهای کشور دوشنبه شب در حالی به پایان رسید که صبای قم با گلی دیرهنگام پیروزی را با تساوی برابر نساجی عوض کرد تا حضورش در لیگ برتر امید به بازی آخر برابر ایران جوان بوشهر کشیده شود.
در نخستین دیدار از روز دوم این مسابقات، تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز با شکست برابر ایران جوان بوشهر در روز دوم از مرحله نهایی لیگ دسته اول رده سنی امید باشگاه‌های کشور از صعود به لیگ بر‌تر بازماند.
در این مسابقه که در هوایی ابری و سرد در ورزشگاه شهید حیدریان قم برگزار شد تلاش دو تیم در پایان ۹۰ دقیقه با پیروزی ۲ بر یک تیم فوتبال ایران جوان بوشهر همراه بود تا این تیم در یک قدمی صعود به لیگ بر‌تر قرار گیرد.
در این بازی دو تیم بازی نزدیک و رقابت تنگاتگی را به نمایش گذاشتند اما در ‌‌نهایت این، سرخ و مشکی پوشان ایران جوان بودند که توانستند در ‌‌نهایت برنده از میدان خارج شده و جمع امتیازات خود را به عدد ۴ برسانند.
کادر فنی تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز در پایان این مسابقه به شدت نسبت به نحوه عملکرد کادر داوری بازی اعتراض کردند و قضاوت داور را عامل شکست خود می‌دانستند.
گسترش فولاد تبریز نیز با این شکست و با توجه به باخت یک بر صفر برابر صبای قم در مسابقه نخست از دور مسابقات کنار رفت و از صعود به لیگ بر‌تر بازماند.
بدین ترتیب دیدار تیم گسترش فولاد تبریز برابر نساجی مازندران در روز پایانی این مسابقات جنبه تشریفاتی پیدا کرد اما دیدار ایران جوان بوشهر و صبای قم از حساسیت بالایی برخوردار است.
گسترش فولاد در نخستین دیدار خود با گلی دیرهنگام برابر صبای قم شکست خورد و تیم ایران جوان بوشهر نیز در مسابقه برابر نساجی مازندران به تساوی ۲ بر ۲ رضایت داده بود.
محمدیان: قضاوت داور در شکست گسترش فولاد برابر ایران جوان نقش داشت
سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز با بیان اینکه بازی برابر تیم نساجی مازندران برای ما تشریفاتی است گفت: قضاوت داور در شکست گسترش فولاد برابر ایران جوان نقش داشت.
عباس محمدیان پس از شکست تیمش برابر ایران جوان بوشهر در مرحله نهایی لیگ دسته اول امید کشور اظهار داشت: بازی خوبی انجام دادیم و در نیمه دوم موقعیت‌های گل پرشماری داشتیم اما از این موقعیت‌ها استفاده نکردیم و در ‌‌‌نهایت در روزی که مستحق شکست نبودیم بازی را واگذار کردیم.
وی گفت: اگرچه در بازی امروز بازنده شدیم اما از عملکرد بازیکنان تیمم رضایت دارم و اعتقادم این است که قضاوت داور در بازی امروز ضعیف بود و در شکست گسترش فولاد برابر ایران جوان نقش موثری داشت و اگر داوران با تجربه تری برای این مسابقات گمارده می‌شدند شرایط متفاوت می‌شد.

سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز افزود: این شکست بر نحوه کار ما در بازی برابر نساجی مازندران اثر می‌گذارد زیرا بازی برابر تیم نساجی مازندران برای ما تشریفاتی است و امیدی به صعود نداریم و تنها برای شخصیت تیممان به میدان می‌رویم.
محمدیان بیان کرد: در بازی با ایران جوان، شرایط تیم ما به گونه‌ای بود که برای پیروزی مصمم بودیم اما غفلت کردیم و قضاوت نامناسب داوران هم مزید بر علت شد که آن‌ها بتوانند تیم ما را شکست دهند و حتی در آخرین لحظات با تمام قوا حمله می‌کردیم اما موفقیتی حاصل نشد.
وی عنوان کرد: حذف در این مرحله پس از تلاش در مسابقاتی چند ماهه غم انگیز و ناراحت کننده است اما باید از این مسابقات درس بگیریم و بازیکنان ما باید با استفاده از این تجارب، خود را برای میادین سخت‌تر آماده کنند.
سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز خاطرنشان کرد: انتظار ما از تیممان صعود به لیگ برتر بود و با تمام قوا برای رسیدن به این موفقیت به قم آمده بودیم اما متاسفانه این هدف محقق نشد و این ، ذات فوتبال است که گاهی یک تیم شایسته به هدفش نمی‌رسد.
کیگانیان: ایران جوان بوشهر برابر صبا به دنبال قطعی‌کردن صعود به لیگ بر‌تر است
سرمربی تیم فوتبال ایران جوان بوشهر با بیان اینکه ۲ بازیکن اصلی را به دلیل محرومیت در بازی برابر گسترش فولاد در اختیار نداشتیم گفت: ایران جوان بوشهر برابر صبا به دنبال قطعی کردن صعود به لیگ بر‌تر است.
فاضل کبگانیان پس از پیروزی تیمش برابر گسترش فولاد تبریز در لیگ دسته اول امیدهای کشور اظهار داشت: بازی امروز بازی سنگینی بود و با توجه به اینکه ۲ بازیکن اصلیمان را به دلیل محرومیت در اختیار نداشتیم اما توانستیم یک بازی منطقی و فکورانه را انجام دهیم و پس از به ثمر رساندن گل پیروزی از داشته‌هایمان دفاع کنیم.
وی افزود: خوشبختانه بازیکنان جانشین ما خیلی خوب کار کردند و خصوصیت ویژه تیم ما این است که ما ۲۱ بازیکن هم سطح و تیمی یکدست داریم و وقتی بازیکنی را به هر دلیلی از دست بدهیم، بازیکنانی در‌‌ همان حد و اندازه‌ها برای جایگزینی آن‌ها در دسترس داریم.
سرمربی تیم فوتبال ایران جوان بوشهر گفت: بازی آینده ما برابر بازی‌ سختی است و همه تیم‌ها زحمت کشیده‌اند تا به این مرحله رسیده‌اند و هر چه در توان دارند رو می‌کنند اما بخت بالایی برای صعود ایران جوان متصور هستیم و از ابتدا تیم را برای صعود بستیم.
کبگانیان بیان کرد: هدف ما لیگ بر‌تر است و شک نکنید که همه تلاشمان را برای رسیدن به این هدف انجام می‌دهیم چنان که پیش از این در دور گروهی، تیم نخست گروه‌مان شده بودیم و در پلی آف هم تیم قدرتمند گیتی پسند اصفهان را حذف کردیم.
وی تصریح کرد: ممکن است شرایط به سمتی پیش برود که بتوانیم با یک تساوی هم برابر صبا صعود کنیم اما باید شرایط را بسنجیم و در بازی آخر اشتباه نکنیم زیرا هر اشتباهی به قیمت از دست رفتن بخت صعود تمام می‌شود.
سرمربی تیم فوتبال ایران جوان بوشهر در مورد قضاوت این مسابقه خاطرنشان کرد: قضاوت این مسابقات کاملا معمولی بود و حتی در چند صحنه سوت‌های ۵۰-۵۰ به سود گسترش فولاد زده شد و در مجموع نمی‌توانم بگویم داوری مطلوب بوده است.
تساوی صبای قم و نساجی مازندران در بازی پرحاشیه
تیم فوتبال صبای قم در دومین بازی خود در مرحله نهایی لیگ دسته اول فوتبال امیدهای کشور در قم در یک بازی جنجالی برابر نساجی مازندران به تساوی رسید.
صبای قم در دومین دیدار خود در این مرحله که در ورزشگاه شهید حیدریان قم برگزار شد به دیدار نساجی مازندران رفت و در یک بازی سراسر حادثه و جنجال، پیروزی را در آخرین ثانیه‌ها از دست داد و برابر حریف به تساوی رسید.
در این مسابقه پربرخورد که ۲ بازیکن از هر یک از ۲ تیم از زمین مسابقه اخراج شدند، نساجی مازندران در نیمه نخست صاحب ضربه پنالتی شد که ضربه وی را قاسمی دروازه‌بان صبا به زیبایی مهار کرد اما نساجی چند دقیقه بعد با اعلام داور صاحب پنالتی شد و گل پیروزی خود را به ثمر رساند.
صبا پیش از پایان نیمه نخست با گل به خودی بازیکنان نساجی به گل تساوی رسید تا این مسابقه در نیمه نخست با تساوی یک بر یک خاتمه یابد.
در نیمه دوم و در وقت تلف شده، در صحنه‌ای بحث برانگیز، صبا صاحب یک ضربه پنالتی شد که محسن کرمی این پنالتی را وارد دروازه نساجی مازندران کرد و روی همین پنالتی اعتراض شدید بازیکنان و کادر نساجی سبب شد بازی برای دقایقی متوقف شد.
سپس با شروع مجدد بازی و در حالی که همه منتظر سوت پایان مسابقه بودند داور مسابقه در صحنه دیگری این بار به سود نساجی پنالتی گرفت تا نساجی با این پنالتی از شکست فرار کند.

پس از پایان این مسابقه درگیری شدیدی بین بازیکنان دو تیم در میانه میدان ایجاد شد که با تلاش عوامل نیروی انتظامی قم و مسئولان دو تیم، این درگیری‌ها خاتمه پیدا کرد.
در این مسابقات که با حضور تیم‌های صبای قم، ایران جوان بوشهر، گسترش فولاد تبریز و نساجی مازندران برگزار می‌شود ۲ تیم بر‌تر به لیگ بر‌تر امید کشور در سال ۹۴ صعود می‌کنند.
بدین ترتیب سرنوشت صعود صبا در بازی آخر برابر ایران جوان بوشهر رقم می‌خورد در حالی که این مسابقات حالا به اوج حساسیت خود رسیده و صبا می‌داند در روز پایانی خطر عدم صعود این تیم را تهدید می‌کند.
نصیر زاده: نساجی مازندران با پیروزی بر گسترش فولاد تبریز، لیگ برتری می‌شود
سرمربی تیم فوتبال نساجی مازندران با بیان اینکه در بازی با صبا اتفاقاتی رخ داد که درشان دو تیم نبود گفت: نساجی مازندران با پیروزی بر گسترش فولاد تبریز، لیگ برتری می‌شود.
مهرداد نصیر‌زاده پس از تساوی تیمش برابر صبای قم در لیگ دسته اول امیدهای کشور اظهار داشت: بازی امروز بازی بسیار دشواری بود زیرا تیم صبای قم از تیم‌های قدرتمند این مسابقات است و از امتیاز میزبانی استفاده می‌کند و برابر این تیم کار سختی در پیش داشتیم.
وی افزود: بازیکنان ما دستورات تاکتیکی کادر فنی را به خوبی اجرا کردند و توانستیم در نیمه نخست بازی خوبی انجام دهیم اما در نیمه دوم اتفاقاتی رخ داد که بر جریان فنی بازی اثر گذاشت و در مجموع می‌توان گفت بازی پایاپایی را شاهد بودیم که می‌توانست یک برنده داشته باشد.
سرمربی تیم فوتبال نساجی مازندران گفت: در آینده باید در حالی با گسترش فولاد تبریز مسابقه دهیم که انگیزه ما برای صعود به لیگ بر‌تر نوید بخش دیداری جذاب است و نساجی مازندران با پیروزی بر گسترش فولاد تبریز، لیگ برتری می‌شود.
نصیر‌زاده بیان کرد: امروز در بازی با صبا اتفاقاتی رخ داد که درشان دو تیم نبود و درگیری بین بازیکنان را به هیچ عنوان مورد تایید قرار نمی‌دهم اما قضاوت داور مشکلات زیادی داشت و پنالتی که داور در نیمه دوم به سود صبا گرفت خطای بازیکن صبا بود اما داور در عین ناباوری علیه ما پنالتی گرفت.
وی عنوان کرد: امید ما برای صعود به لیگ بر‌تر به خداست و امیدواریم اگر اتفاق غیر مترقبه‌ای چون داوری یا اثرگذاری میزبان رخ ندهد ما می‌توانیم یکی از شانس‌های جدی صعود به لیگ بر‌تر امید باشگاه‌های کشور باشیم.
سرمربی تیم فوتبال نساجی مازندران خاطرنشان کرد: از وضعیت میزبانی قم راضی نیستم و شرایط را برای برگزاری مسابقاتی در این سطح، در قم مهیا ندیدم و امیدوارم شرایط مسابقات در روز پایانی بهتر باشد و تیم‌هایی به لیگ بر‌تر بروند که استحقاق آن را داشته باشند.
گنجیان: تصمیمات غیرمنطقی داور، پیروزی را از صبا گرفت
سرمربی تیم فوتبال صبای قم با بیان اینکه در بازی با ایران جوان بوشهر برای پیروزی به میدان می‌رویم گفت: تصمیمات غیرمنطقی داور، پیروزی را از صبا گرفت.
حسین گنجیان پس از تساوی تیمش برابر نساجی مازندران در مرحله نهایی لیگ دسته اول امید کشور اظهار داشت: ‌نمایشی دیدنی از هر دو تیم مشاهده کردیم و علاوه بر اینکه تیم ما بازی خوبی انجام داد تیم نساجی هم بازی بسیار خوبی ارائه داد و در چند صحنه به شدت دروازه تیم ما را تهدید کرد.
وی گفت: شاید اگر تصمیمات داور مسابقه منطقی‌تر بود، نتیجه منصفانه‌ای در این بازی رقم می‌خورد اما وقتی داور در یک بازی ۳ بار برای یک تیم پنالتی می‌گیرد و همه این پنالتی‌ها مشکوک است چه می‌توان گفت.
سرمربی تیم فوتبال صبای قم افزود: علاقه‌ای به بازی مستقیم نداشتیم و می‌خواستیم با ارائه یک بازی تاکتیکی و با استفاده از عرض زمین و استفاده از فضا‌ها، به هدف خود برسیم و تیم نساجی نیز امروز بسیار متراکم دفاع می‌کرد و اگر اتفاقات داوری رخ نمی‌داد پیروز میدان بودیم.
گنجیان بیان کرد: تصمیمات غیرمنطقی داور، پیروزی را از صبا گرفت و می‌توانم با جرأت بگویم که پنالتی آخر مسابقه علیه صبا کاملا اشتباه بود و وقتی اشتباهات داور از حدی تجاوز کند و بیش از مقدار معمول شود، تعادل روانی بازیکنان بر هم می‌خورد و حاصل آن درگیری بازیکنان است که در اواخر بازی اتفاق افتاد.
وی عنوان کرد: داور در مسابقه امروز ۲ بازیکن ما را اخراج کرد و ۳ پنالتی علیه ما گرفت و با توجه به این وضعیت داوری، ۲ بازیکنمان را برای بازی تعیین کننده با ایران جوان از دست داده‌ایم اما هنوز هم شانس اول صعود هستیم و در بازی با ایران جوان بوشهر برای پیروزی به میدان می‌رویم.