-
برنج سرخ شدهی چینی برای شما که عاشق طعم های جدید هستید
عصارهی مکعبی آبگوشت را در ۲ قاشق سوپخوری آب حل کنید. درون ماهیتابه ریخته و برنج سرد، پودرسیر، سس سویا و روغن کنجد را به آن بیافزائید. به مدت ۳ دقیقه به آرامی هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند. این مخلوط را به تکههای تخم مرغ اضافه نمائید و همه را با هم مخلوط کنید
عالیتر از آنچه در رستورانها سرو میشود!!! تلفیقی از طعمها و مزههای خیلی خوب و خوشمزه! کلید موفقیت در این دستور پخت، استفاده از برنج سرد است، در غیر این صورت مواد به یکدیگر میچسبند. همچنین برای طعم بهتر، باید از روغن کنجد استفاده کرد. بعضی مواقع در این دستور پخت من از گوشت مرغ که به خوبی خرد شدهاند استفاده میکنم. این غذا به قدری عالیست که ما میتوانیم هر روز آن را بخوریم!!!
زمان آماده سازی مواد ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۸ دقیقه
مواد لازم:
۲ عدد تخم مرغ، زده شده
¼ قاشق چایخوری نمک
۱قاشق چایخوری روغن زیتون
۴ عدد پیاز سبز، ریز خرد شده
۱عدد هویج، ریز خرد شده
½ فنجان نخود فرنگی منجمد
۲قاشق سوپخوری روغن زیتون
۳فنجان برنج پختهشده و سرد شده
۱قالب مکعبی عصاره آبگوشت
۲قاشق سوپخوری آب
¼ قاشق چایخوری پودر سیر
۳قاشق سوپخوری سس سویای رقیق
۲ قاشق چایخوری روغن کنجد
طرز تهیه
ماهیتابهای بزرگ بردارید، ۱قاشق سوپخوری روغن زیتون ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. تخم مرغهای زده شده را مختصری بپزید، آنها را از هم جدا کنید. از ظرف خارج کنید و کناری بگذارید.
۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون درون ماهیتابه بریزید. پیاز، هویج و نخود فرنگی به آن اضافه نمائید. به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا سرخ شوند.
عصارهی مکعبی آبگوشت را در ۲ قاشق سوپخوری آب حل کنید. درون ماهیتابه ریخته و برنج سرد، پودرسیر، سس سویا و روغن کنجد را به آن بیافزائید. به مدت ۳ دقیقه به آرامی هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند. این مخلوط را به تکههای تخم مرغ اضافه نمائید و همه را با هم مخلوط کنید.
اضافه نمودن سویا سس بیشتر طعم بیشتری به غذا خواهد داد. ( اضافه نمودن ۱ فنجان گوشت مرغ خرد شده اختیاریست).
سرو کنید و لذت ببرید.
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن