به گزارش خبرنگار مهر، حجت اسلام علی اکبر کیخا ظهر امروز در جمع نمازگزاران زابلی اظهار داشت: غربی های در پی حوادث تروریستی اخیر اسلامی ستیزی و اسلام هراسی این دو روی سکه را در دستور کار خود قرار داند که باید هوشمندانه در برابر آن ایستاد.
وی با اشاره به ۲۵ بهمن ماه سالروز صدور حکم تاریخی حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر ارتداد و اعدام سلمان رشدی نویسنده خائن کتاب آیات شیطانی افزود: اهانت به ساحت مقدس پیامبر(ص)، اهانت به قرآن، ممنوع کردن حجاب در مدارس اروپا، این ها همه در راستای اسلام ستیزی و اسلام هراسی است و باید برای مقابله با این توطئه های از دیدگاه و آرمان امام بهره برد.
امام جمعه زابل بیان کرد: آرمان، تکفر و اندیشه امام خمینی در بسیاری از مسایل می تواند راهبردی اساسی کشور در برابر توطئه های و دشمنی ها باشد که اکنون به بهترین شکل از سوی رهبری معظم انقلاب برای در امان ماندن کشور تبیین می شود.
وی با قدردانی از حضور پر شور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: این حضور پیامی اثرگذار را برای جهانیان انعکاس کرد که انقلاب اسلامی ایران در لقای رهبری معظم انقلاب و پشتوانه مردمی هیچگاه دچار روزمرگی و فراموش نخواهد شد و مردم به استقلال اسلامی خود همواره چنگ می زنند.
کیخا خطاب به تیم مذاکره کننده ایران تاکید کرد: دولتمردان توجه داشته باشند که در مذاکرات عزت و شرف مردم حفظ شود، به فرمایش رهبری معظم انقلاب توافق نکردن بهتر از توافق بد است. توافقی باید داشت که منافع همه مردم در آن لحاظ شود.
وی در ادامه به طرح های بهره برداری شده در دهه فجر امسال در منطقه سیستان اشاره کرد و گفت: ایجاد این طرح ها برای مردمان سیستان بسیار خوب، اثر بخش و امید بخش بود اما شبهات در ذهن مردم را همچنان بی پاسخ گذاشت.
امام جمعه زابل افزود: از مسوولان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تقاضا داریم سوال مردم درباره مرز میلک را جواب دهند، سوال مردم در زمینه اثرگذاری کارخانه سیمان سیستان برای این خطه را جواب دهند، سوال مردم درباره رفتن آب زابل به زاهدان و فایده آن برای زابل را جواب دهید و پاسخگوی شبهات مردم باشند.
کیخا نقش رسانه ها را در رصد گفتاری و رفتاری مسوولان مهم بر شمرد و گفت: از رسانه های ارتباط جمعی در هر بعدی خواستاریم تا فعالیت ها را رصد کنند و چشم بینا و صدای رسای مردم سیستان باشند تا حقی نا حق نشود.
وی تاکید کرد: رسانه ها مطابق ماهیت کاریشان، باید پیگیر مطالبات مردمی باشند و وظیفه حرفه ای خودشان را فراموش نکنند و خسته نشوند چرا که مردم نیازمند نظارت آنان بر رفتار مسوولان هستند.