-
پوره ذرت و پنیر ایتالیایی
پوره ذرت ایتالیایی با کمی پنیر پارمزان و پنیر خامهای،یک مکمل سبک و سالم است که در کنار غذاهای گوشتی سرو میشود.
مناسب برای :10 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
5 دقیقه زمان برای آماده کردن این غذا و 15 دقیقه برای پختن آن نیاز است.
این مکمل غذایی با نام (Parmesan polenta) دراصل ایتالیایی است و در کنار غذاهای گوشتی سرو میشود. پولنتا در واقع جایگزین نان، سیبزمینی و پاستا در کنار غذاهای ایتالیایی است.
مواد لازم:
آب |
500 میلی لیتر |
آب مرغ |
500 میلی لیتر |
آرد ذرت |
340 گرم |
پنیر خامهای |
125 گرم |
پنیر پارمزان رنده شده |
70 گرم |
طرز تهیه:
- آب و آب مرغ را در قابلمه جوش آورید.
- سپس به تدریج آرد ذرت را به آن اضافه کنید و آن قدر به آرامی هم بزنید تا تمام آرد در مایع مذکور حل شود.
- شعله را کم کنید و به مدت 10 دقیقه بهطور مدام هم بزنید این کار را تا زمانی ادامه بدهید که ترکیب پوره مانند شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
- پنیر پارمزان و پنیر خامهای را به اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
- مزه آن را بچشید و نمک و فلفل را به میزان دلخواه به اضافه کنید. و در کنار غذاهای گوشتی شرو کنید.
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن