پوره ذرت ایتالیایی با کمی پنیر پارمزان و پنیر خامه‌ای،یک مکمل سبک و سالم است که در کنار غذاهای گوشتی سرو می‌شود.

مناسب برای :10 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه


5 دقیقه زمان برای آماده کردن این غذا و 15 دقیقه برای پختن آن نیاز است.
این مکمل غذایی با نام (Parmesan polenta) دراصل ایتالیایی است و در کنار غذاهای گوشتی سرو می‌شود. پولنتا در واقع جایگزین نان، سیب‌زمینی و پاستا در کنار غذاهای ایتالیایی است.
مواد لازم:

آب 500 میلی لیتر
آب مرغ 500 میلی لیتر
آرد ذرت 340 گرم
پنیر خامه‌ای 125 گرم
پنیر پارمزان رنده‌ شده 70 گرم
طرز تهیه:


  1. آب و آب مرغ را در قابلمه جوش آورید.
  2. سپس به تدریج آرد ذرت را به آن اضافه کنید و آن‌ قدر به آرامی هم بزنید تا تمام آرد در مایع مذکور حل شود.
  3. شعله را کم کنید و به مدت 10 دقیقه به‌طور مدام هم بزنید این کار را تا زمانی ادامه بدهید که ترکیب پوره‌ مانند شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
  4. پنیر پارمزان و پنیر خامه‌ای را به اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
  5. مزه آن را بچشید و نمک و فلفل را به میزان دلخواه به اضافه کنید. و در کنار غذاهای گوشتی شرو کنید.