بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: فيله ماهي تيلاپيا سوخاري

  1. #1
    shima_glk آواتار ها
    • 3,173
    ناظم باشگاه

    عنوان کاربری
    ناظم باشگاه
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس سئو سایت
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

    پیش فرض فيله ماهي تيلاپيا سوخاري

    همراه اين غذا مي‌توانيد مقداري سيب‌زميني تند برشته هم سرو كنيد. همزمان كه ماهي‌ها در حال سرخ شدن هستند، سيب‌زميني را پوست كنده و به اندازه درشت آن را خرد، سپس در مقداري آب، برش‌هاي سيب‌زميني را نيم‌پز كنيد

    وقتي يك روز طولاني را سپري كرده يا خسته از سر كار به خانه مي‌آييد و هوس خوردن يك غذاي متفاوت و سريع مي‌كنيد بيشتر مواقع زنگ زدن به رستوران يا فست‌فود چاره كار است ولي پيشنهاد ما اين است كه اين مدل غذا را سريع در خانه تهيه كنيد تا از مضرات فست‌فود دور باشيد. چون علاوه بر اينكه از مواد اوليه سالم و مطمئن استفاده مي‌كنيد، مي‌توانيد از نحوه سرخ كردن و نوع روغن مصرفي هم اطمينان داشته باشيد.
    در اين مواقع بهترين گزينه استفاده از گوشت سفيد است و از بين گوشت‌هاي سفيد، ماهي و ميگو بهترين انتخاب است. همين حالا دست به كار شويد چون غذاي شما نيم ساعت ديگر آماده است. فقط دقت داشته باشيد كه مصرف ماهي تيلاپيا را به صورت هميشگي در برنامه غذايي‌تان نگنجانيد و از ماهي‌هاي ديگر هم بهره ببريد.
    دنياي شلوغ و پرمشغله امروز گاهي آدم را مجبور به انتخاب غذاهايي مي‌كند كه هم زود آماده شود و هم داراي ارزش و خواص غذايي باشد. البته اين حرف به اين معني نيست كه بايد غذاهاي سنتي را كنار گذاشت و از خوردن قورمه‌سبزي، فسنجان، قيمه و... كه نياز به زمان پخت طولاني دارند، گذشت.



    مواد لازم براي 4 نفر:

    ماهي تيلاپيا: چهار عدد
    ليموي تازه: يك عدد بزرگ
    آرد سفيد گندم: دو پيمانه
    آرد سوخاري: دو پيمانه
    تخم‌مرغ: دو عدد
    نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
    سيب‌زميني بزرگ: يك عدد
    فلفل قرمز و نمك: به ميزان لازم
    شويد خشك: يك قاشق غذاخوري
    روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
    روش تهیه:
    1. ماهي‌ها را با آب‌ليموي تازه، نمك و فلفل سياه مزه‌دار كنيد. در يك كاسه بزرگ تخم‌مرغ‌ها را بشكنيد و هم بزنيد. حالا هر دو طرف ماهي‌ها را ابتدا در آرد سفيد، سپس در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاري بزنيد. در يك ماهيتابه بزرگ، مقداري روغن بريزيد و هر دو طرف ماهي‌ها را در آن سرخ كنيد.
    2. همراه اين غذا مي‌توانيد مقداري سيب‌زميني تند برشته هم سرو كنيد. همزمان كه ماهي‌ها در حال سرخ شدن هستند، سيب‌زميني را پوست كنده و به اندازه درشت آن را خرد، سپس در مقداري آب، برش‌هاي سيب‌زميني را نيم‌پز كنيد. حالا سيب‌زميني‌هاي نيم‌پز را در سيني فر بچينيد و روي آنها كمي روغن زيتون، نمك، فلفل قرمز و شويد بپاشيد.
    3. بعد سيب‌زميني‌ها را در فر با دماي 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 دقيقه بپزيد و در كنار فيله سوخاري تيلاپيا سرو كنيد.





  2. #2
    simin71 آواتار ها
    • 912

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    محل تحصیل
    بندرعباس
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    ماهیش واقعا واسه ی آدمای تنبل واقعا خوبه چون فقط فیلست و بدون خار و بو و پوست
    ماهی دریای آزاد

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •