تمامی تلفن های هوشمند مبتنی بر سیستم عامل اندروید از یک ضعف مشترک رنج می برند. شاید در میان صدها تلفن اندرویدی یکی از مدل ها دارای باتری خوبی بوده و کاربر را دچار مشکل نکند اما در هر صورت ضعف باتری و البته استفاده بالای سیستم عامل و برنامه های جانبی از آن یکی از مواردی است که در مورد اکثر تولیدات سامسونگ و به خصوص اچ تی سی صدق می کند.

در اینجا سعی کرده ایم به روش هایی بپردازیم که به دارندگان تلفن های اندرویدی کمک می کنند تا مصرف باتری دستگاه خود را کاهش دهند؛ راهکارهایی که با انجام آنها دیگر می توانید شارژ را از وسایل همراه خود خارج کنید.



1- اولین راهکار در این زمینه مربوط به قابلیت Power Saving می شود. اکثر تلفن های اندرویدی به صورت پیش فرض چنین گزینه ای را در اختیار دارند. کاربر می تواند با فعال کردن آن، تعدادی از برنامه های غیرکاربردی را از دسترس خارج کرده و در مصرف باتری صرفه جویی کند. نسخه پنجم اندروید به صورت پیش فرض از این گزینه پشتیبانی می کند. با اینحال اگر در تلفن همراه شما چنین قابلیتی وجود ندارد، می توانید از برنامه Juice Defender استفاده کنید.

2- بسیاری از کاربرهای تلفن هوشمند نیازی به هماهنگ سازی تلفن همراه خود در شب ندارند، با اینحال اکثریت کاربران اندروید مواردی همچون اتصال به اینترنت از طریق شبکه های بی سیم یا به روز رسانی های غیرضروری را در چنین مواقعی قطع نمی کنند.

برنامه هایی همچون Autoimatelt و Tasker این قابلیت را در اختیار شما قرار می دهند که با تعیین زمان بندی مناسب، تمامی موارد اشاره شده را قطع و مصرف باتری تلفن هوشمند خود را کاهش دهید.

3- برخلاف سیستم عامل iOS در اندروید بسیاری از برنامه هایی که کاربر از آنها استفاده نمی کند، در پس زمینه فعال بوده و بخش عمده ای از مصرف باتری را به خود اختصاص می دهند. کاربر می تواند با دسترسی به منوی موجود در تنظیمات تلفن همراه بخش عمده ای از برنامه های غیر ضروری را حذف کند.

البته اشاره به این نکته خالی از لطف نیست که تعدادی از این دست برنامه ها توسط تولیدکننده های تلفن نصب شده و سیستم عامل اجازه حذف آنها را به کاربر نمی دهد. در چنین شرایطی بهترین گزینه موجود، غیرفعال کردن آنهاست.

4- اگر تصمیم به پاک کردن برنامه های خود ندارید یا فکر می کنید در آینده به آنها نیاز پیدا می کنید، بهترین گزینه استفاده از برنامه Greenify است. این برنامه به صورت هوشمند برنامه هایی که توسط کاربرد مورد استفاده قرار نمی گیرند را شناسایی کرده و آنها را در حالت خاموش قرار می دهد.

اگر قصد دارد در این زمینه پا را فراتر بگذارید بهترین گزینه موجود روت کردن تلفن هوشمند و استفاده از برنامه Titanium Backup Pro است که شرایط توضیح داده شده را به صورت پیشرفته تر اعمال می کند.



5- اصلی ترین مصرف کننده باتری تلفن، صفحه نمایش است. بزرگ شدن صفحه نمایش ها و افزایش کیفیت آنها مساوی است با افزایش مصرف باتری. از جمله نکاتی که می توان برای کاهش مصرف باتری در این زمینه به آنها اشاره کرد، شامل حذف تصاویر زنده برای پس زمینه، حذف ویجت ها و آیکون های غیرضروری از صفحه اصلی و استفاده از پس زمینه تیره رنگ می شود.

فناوری جدید به کار رفته در صفحه نمایش ها این امکان را در اختیار دارد که در صورت وجود پیکسل های سیاه رنگ، آنها را غیرفعال کرده و در نتیجه مصرف باتری را کاهش دهد.

6- دیگر استفاده کننده اصلی باتری تلفن قابلیت اطلاع رسانی است. در بسیاری از مواقع کاربر نیازی به اطلاع رسانی تمامی برنامه های موجود ندارد. در این شرایط بهتر است آنها را از لیست اطلاع رسانی ها در تنظیمات تلفن همراه خارج کنید. تلفن های هوشمند برای نمایش این قابلیت همواره برنامه های مختلف را در حالت فعال قرار می دهند.

7- دیگر نکته حائز اهمیت مربوط به موقعیت یابی می شود. در صورت استفاده تمامی برنامه ها از این قابلیت، سرویس GPS همواره فعال بوده و میزان باتری تلفن شما را کاهش می دهد.

در نهایت نباید از یاد برد که استفاده از شارژر، کابل و البته باتری سالم از جمله مواردی هستند که باید همواره آنها را مورد توجه قرار داد.