لگوريتم پيشرفته جستجوي متن اين ابزار، به نام اورین به دست دانشجوي دكتراي دانشگاه NSW به نام oriAllon و استاد راهنمايش، دكتر اریک مارتین در حال تهيه است.
اين الگوريتم، با بهره گرفتن از ساير موتورهاي جستجو و افزايش توانمنديهاي آنها، در مدت زمان بسيار كمتري عمل جستجو را انجام خواهد داد.
در اين شيوه، به جاي پيدا كردن صفحاتي كه حاوي كليدواژهها هستند، و ساختن لينك براي آنها، متون مبسوطي از صفحات استخراج ميشوند تا ديگر نيازي به باز كردن لينك نباشد.
الگوريتم اوريون شركتهاي ياهو و گوگل را جذب خود كرده و اكنون گوگل حق مالكيت آن را از آن خود كرده است.
آقاي آلون، دانشجوي 26 سالهاي كه در حال حاضر در اداره مركزي گوگل در كاليفرنيا مستقر شده، گفته است كه اوريون «سرعت و اهميت جستجو در اينترنت را افزايش خواهد داد و همه ما ميدانيم كه چنين سرويسي چقدر ارزشمند است».
دكتر مارتين، كه استاد راهنمايي آقاي آلون را به عهده گرفته و در توسعه اوريون كمك ميكند، گفته است كه اين ابزار جستجو گشتزني در اينترنت را «بسيار آسانتر و موفقيتآميزتر» خواهد كرد:
«در حال حاضر ما بايد روي لينك كليك كنيم و منتظر باشيم ببينيم صفحهاي كه باز ميشود همان چيزي است كه ميخواهيم يا نه.
و اگر نبود، برگرديم و لينك ديگري را امتحان كنيم. ولي با اوريون اطلاعات مستقيماً و فوراً نشان داده خواهند شد».
گوگل یک الگوریتم جستجوی جدید را به سیستم خود اضافه میکند
آمار گیر گوگل بیننده های سایت شما را میشمرد
گوگل، سرویس جدید خود موسوم به تحلیلگر گوگل (Google Analytics) را، راه اندازی نمود.
سیستم تحلیلگر گوگل ز جمله قدرتمندترین برنامه های آنالیز کننده آمار و ترافیک بازدیدکنندگان یک وب سایت می باشد که برای مدیران سایت ها بسیار مفید می باشد.
حتما برای اینکه از وضعیت ویزیتورهای سایت و یا وبلاگتان مطلع شوید از سرویس های مجانی و یا پولی برای این منظور استفاده کرده اید.
اما کلیه امکانات تحليلگر گوگل برای سایتهائی تا میزان بازدید ماهانه 5 میلیون صفحه، کاملا رایگان است.
گزارشهائی که از ترافیک سایت شما می دهد بر مبنای الگوریتم های مناسب گوگل بسیار قوی و در نوع خود بی نظیر است.
گوگل سهام شرکت معروف Urchin واقع در کالیفورنیا را خریداری نموده و با ترکیب آن با سیستم آماری خود سرویس بسیار قدرتمندی را ارائه کرده است .
همچنین گوگلاین قابلیت را برای افرادی که از خدمات AdWord استفاده نمی کنند فراهم آورده است تا بتوانند بصورت رایگان با افزودن یک کد جاوا در سایتشان، در سیستم گوگل آنالیستیک عضو شوند .
اینبار گوگل محیط ظاهری این محصولش را مجهز به تکنولوژی هایی مانند فلاش و DHTML نموده است.
هرچند که هنوز برخی اشکالات کوچک در این سیستم وجود دارد مانند عدم نمایش صحیح منوهای فلاش در فايرفاکسو یا در سیستم عامل لینوکس.
تحلیلگر گوگل می تواند اطلاعات مربوط به آمار و نحوه بازدید از سایت را بصورت XML و یا CSV ذخیره نماید.
نکته قابل تامل این است که برای اولین بار برچسب بتا برای این سرویس در نظر گرفته نشده است!
توجه داشته باشید که کدی که به شما ارائه میشود باید در تگ هد و بعد از تمام تگ های meta اضافه شود .
بعد از افزودن کد مخصوص شمارنده در تگ هد ، گوگل از شما میخواهد که دکمه check status را بزنید تا بفهمد آیا شما کد را اضافه کرده اید یا خیر .
با اینکه کد را شما اضافه کرده اید اما این دکمه تا 24 ساعت اول به شما جواب منفی میدهد. به نظر می آید که باید حداقل 24 ساعت گذشته باشد تا Check Status جواب مثبت دهد.
به شما پیشنهاد میکنم حتما ازین سرویس گوگل برای سایت یا وبلاگتان استفاده کنید .
http://www.google.com/analytics/index.htm