-
سوء استفاده تروريست ها از نرم افزار گوگل ارث
حملات تروريستی صورت گرفته در جنوب شهر بمبئی در هفته گذشته با سواستفاده از نقشه های موجود در نرم افزار آنلاين گوگل ارث شركت گوگل برنامه ريزی و سازماندهی شده بود.
به گزارش پی سی ورلد، مقاماتی كه در حال بررسی نحوه انجام این حملات هستند می گویند اعترافات یكی از تروریست های دستگیر شده نشان می دهد كه این افراد به خوبی تعلیم دیده بودند و از امكانات و تجهیزات پیشرفته ای همچون تلفن های ماهواره ای و سیستم های GPS استفاده می كردند.
طی چند سال اخیر نرم افزار گوگل ارث به علت نمایش تمامی جزییات سطح زمین با انتقاد گسترده بسیاری از كشورها و از جمله مقامات هندی مواجه شده است.
رئیس جمهور سابق هند در سال 2005 هشدار داده بود كه نقشه های آنلاین دقیق گوگل از كشورها توسط تروریست ها قابل سواستفاده است.
مقامات امنیتی هند بارها از اینكه نقشه های گوگل ارث تجهیزات دفاعی و دیگر تاسیسات حساس این كشور را نمایش می دهد گله كرده بودند.
با این حال امكان مورد حمله قرار گرفته توسط تروریست ها شامل دو هتل، یك رستوران، یك مجموعه مسكونی و یك ایستگاه راه آهن بودند و هیچ یك جنبه امنیتی یا دفاعی نداشتند.
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن