-
ذرت غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان و پوسیدگی دندان
ذرت كه به فارسی بلال نیز نامیده می شود، غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان است. از طرف دیگر كاكل ذرت دارای مواد معدنی مختلف از جمله املاح پتاسیم و كلسیم است.
ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است ولی به علت نداشتن گلوتن (چسب گندم) نمیتوان از آن نان تهیه کرد. بنابراین برای تهیه نان ذرت، آرد آن را با آرد سایر غلات مخلوط میكنند.
ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشك است و غذای خوبی برای پیشگیری سرطان است.
استفاده مداوم از ذرت از كرم خوردگی دندان جلوگیری می كند.
روغن ذرت فاقد كلسترول است و بدلیل داشتن ویتامین ای بالا برای درمان اگزما و بیماریهای پوستی مفید است.
كاكل ذرت را قبل از رسیدن كامل میوه یعنی قبل از پژمرده شدن می چینند و بسرعت خشك می كنند. كاكل ذرت بعد از خشك شدن رنگ قهوه ای پیدا می كند. دم كرده كاكل ذرت ادرار آور است و شوینده مناسبی برای دستگاه ادراری است. به این ترتیب درد و ناراحتیهای ناشی از غلظت ادراری را تسكین می دهد. این حالت برای پیشگیری و درمان سنگ، التهاب و ورم مثانه بسیار مفید است
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن