تحصیلات -ایمان-خانواده
تحصیلات.خانواده.موقعیت اجتماعی.ایمان
خانواده-ایمان یا عمل
اهل دود و دم و مشروب نباشه و صادق و وفادار باشه اینا خیلی برام مهم هستن
چشم و دلشم پاک یاشه
خانواده دار باشه
باشخصیت باشه
با وقار باشه
دیندار باشه
واز همه مهمتر به همسرش وفادار باشه
الان من موندم چند نفر ازز خانوماي گل باشگاه و چند نفر از آقايون اومدن و نظر دادن ولي هيچ کدوم پول و ثروت رو نگفتن
اما نميدونم چرا وقتي پسر ببيچاره ميره خواستگاري يا با يکي دوست ميشه اولين چيزي که ازش ميپرسن اينه که چي داري؟؟
کارت و درآمدت چقدره ؟؟
بعد ميرن سراغ بقيه چيزا
تروخدا تروخدا و بازم تروخدا
بيايد حداقل اينجا و تو اين فضاي مجازي که هيچکدوم همديگرو نميشناسيم ( البته بجز تعداد محدودي) صادق باشيد
مخصو تروخدا بيايد و مردونه ( چه دختر باشيد و چه پسر ) بگيد که چقددددددددددددر ثروت براتون مهمهبگيد چقدر پول و درآمد و خونه داشتن طرفتون برات مهمهنبگيد چقدر وضعيت مالي پدر عروس برات مهمه آقاي داماد عزيزنحيفه بخدا ، حداقل اينجا ديگه شعار نديد و راستشو بگيد
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
بخدا آقا جواد واسه من یکی هیچ وقت پول مهم نبوده اخه مثل چرک کف دسته میاد و پاک میشه میره ولی عشق_علاقه و محبت و اینا آیا با پول قابله مقایسست؟
آیا با پول میشه همه این معیارایی و که مد نظر ماهاست و خرید ؟
شما بگید میشه؟
همه موارد فقط عشق کافی نیست
هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد
وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد
از اين شعارها رو زبون همه هست آبجي خوبم
وقتي يه پسر همه چي تموم ( ايمان ، خانواده ، شغل ) بياد سر راهت و خونوادت بخاطر اينکه چيزي نداره ردش کنن و خودتم برات مهم نباشه چون پاي کار که ميرسه پول ته دلت حرف اول رو ميزنه
اونوقته که بايد بيايم و حالتو بپرسيم آبجي
اينکه بصورت دوم شخص جمله هامو نوشتم ، منظورم شخص شما نيستيا
خانوما رو بصورت کلي منظورمه
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
به نظر من پول از همهشون مهم تره چرا چون اساسا مردا عین همن با ایمان بی ایمان با خونواده بی خونواده
خلاصه اینکه حداقل از اون سه سال ازدواج ابلحانی که میکنی طعم گدایی رو نچشی رو خیللی بهتره والله
همش سه سال ازدواج میکنیی تازه با گداییش هم باید کنار بیایی
هیچ کدوم از دخترا هم هیچوقت شک نکن که مرداشون یه روزی بهشون خیانت نمیکن
هیچوقت شک نکن پس اصلا نگران نباشن