یک متخصص پوست، مو و زیبایی گفت: استرس‌های روحی سبب تشدید ریزش مو می‌شود. این نوع ریزش مو که ریزش موی هورمونی (آندروژنی) نامیده می شود درصد کمتری از زنان را درگیر کرده و معمولا در افرادی که پوست سرشان چرب است بیشتر دیده می شود.

دکتر حسین کاووسی، ریزش مو را به دو دسته ریزش موی قابل برگشت و ریزش موی غیرقابل برگشت تقسیم و اظهار داشت: نوع غیرقابل برگشت آن چندان شایع نیست. به گفته این متخصص پوست، مو و زیبایی، شایع‌ترین نوع ریزش مو که قابل برگشت نیز هست معمولا با شروع سن بلوغ در افراد دیده می‌شود که در مردان شایع‌تر است.

کاووسی گفت: این نوع ریزش مو که ریزش موی هورمونی (آندروژنی) نامیده می شود درصد کمتری از زنان را درگیر کرده و معمولا در افرادی که پوست سرشان چرب است بیشتر دیده می شود. وی با بیان اینکه این نوع ریزش مو در مردان در قسمت جلو و وسط سر بیشتر دیده می‌شود، افزود: این نوع ریزش مو در زنان به طور یکنواخت در جلوی سر دیده می‌شود و معمولا با نازک تر شدن موها همراه است.

این متخصص پوست، مو و زیبایی در ادامه گفت: عوامل هورمونی و ژنتیکی در این نوع ریزش مو دخالت دارند. به گفته کاووسی این نوع ریزش مو در افرادی که ورزش‌های قدرتی انجام می‌دهند و از مکمل‌ها نیز استفاده می‌کنند، بیشتر دیده می‌شود. وی با تاکید با اینکه استرس‌های روحی سبب تشدید ریزش مو می‌شوند، اظهار داشت: کم خونی، رژیم‌های غذایی سخت، بیماری‌های غده تیروئید و... در تشدید بیماری اثرگذار هستند.

کاووسی در ادامه با اشاره به اینکه ریزش روزانه 60 تا 100 تار مو طبیعی و قابل جایگزین است، افزود: اکثر افرادی که دچار ریزش مو هستند تا زمانی که 30 تا 40 درصد حجم موی خود را از دست ندهند متوجه بیماری خود نمی‌شوند. وی سپس به کسانی که موهای چرب دارند توصیه کرد: موهای خود را به طور روزانه شست و شو دهند.

این متخصص پوست، مو و زیبایی در ادامه با تاکید بر اینکه نوع شامپو نمی تواند تاثیر زیادی بر ریزش مو داشته باشد، به بیان ویژگی‌های یک شامپوی خوب پرداخت و اظهار داشت: شامپوی خوب شامپویی است که فرد پس از شست و شوی موهای خود احساس خوشایندی داشته باشد. وی به افراد توصیه کرد تا از شامپوهای مناسب موهای خود استفاده کنند.



منبع: ایسنا