-
تاثیر پروتئین ها بر حافظه بلند مدت!!!
دانشمندان مؤسسه تحقیقاتی اسکریپس (TSRI) دانشگاه کالیفرنیا، موفق به کشف گروهی از پروتئین های ضروری برای شکل گیری حافظه بلند مدت شدند.
این مطالعه که نسخه آنلاینِ پیش از چاپ آن در تاریخ 12 سپتامر 2013 توسط مجله Cell Reports منتشر شد، برروی گروهی از پروتئین ها به نام Wnt تمرکز دارد. این پروتئین ها سیگنال هایی را از بیرون به درون سلول ارسال می کنند که پاسخ هایِ سلولی لازم برای رشد جنین از جهات مختلف، از جمله تمایز سلول های بنیادی و عملکرد طبیعی مغز در بزرگسالی را ایجاد می کنند.
ران دِیویس (Ron Davis)، رییس گروه اعصاب مؤسسه تحقیقاتی اسکریپس در این باره می گوید: "ما با از بین بردن سه پروتئین در مسیرِ سیگنالِ پروتئین های Wnt، نقصی در حافظه بلند مدت ایجاد کردیم. به وضوح می توان گفت که این مسیر بخشی از فرآیند تبدیل حافظه کوتاه مدت به حافظه بلند مدت است که از طریق تغییر در بیان ژن رخ می دهد."
یافته های به دست آمده از آزمایش ها، نشان دهنده نقش سیگنال های پروتئین های Wnt در شکل گیری حافظه بویایی هستند. در مطالعات جدید، دانشمندان برخی از سیگنال های پروتئین های Wnt را در قسمتی از مغز مگس های بالغ که مربوط به حافظه و یادگیری بود را غیرفعال کردند.دِیویس می گوید: این اختلال در حافظه، نشان دهنده این است که سیگنال های پروتئین های Wnt، به جای اینکه تأثیرات کلی و غیر اختصاصی بر رفتار داشته باشند، به طور فعالانه در شکل گیری حافظه بلند مدت نقش دارند.
او می گوید: "نکته جالب این است که مکانیسم های مولکولی حافظه بزرگسالان، از فرایندهای مشابهی که در رشد اولیه ارگانیسم وجود دارند، استفاده می کنند. با این حال، یک تفاوت این است که در اوایل رشد، این سیگنال ها ذاتی هستند، درحالی که شکل گیری حافظه در بزرگسالان نیازمند محرک بیرونی است.این مطالعه توسط مؤسسه ملی سلامت حمایت شد.
منبع: Science Daily
ترجمه: ح. ر. عبدالشاهی
psy90-ku.blogfa.com/post/223
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن