-
-
مدير بازنشسته
۶. سیر
سیر را می توانید تا دو ماه بدون نگرانی در دمای اتاق نگهداری کنید. هیچ قارچی جرات نمی کند در سیر رشد کند! سیر را هم باید مثل پیاز طوری ذخیره کنید که هوا بتواند از اطراف آن عبور کند. البته می توانید سیر له شده را در فریزر هم نگهداری کنید و تا مدت ها تازه خواهد ماند.
۷. گوجه فرنگی
خیلی از ما گوجه فرنگی را در یخچال نگهداری می کنیم اما می توان گوجه فرنگی را خارج از کیسه پلاستیکی روی کانتر آشپزخانه هم نگهداری کرد. مخصوصا اگر گوجه فرنگی ها کال باشند این کار به روند رسیدن آنها کمک خواهد کرد. آنها را می توانید در پاکت کاغذی هم نگهداری کنید.
۸. عسل
عسل هم از موادی است که نگهداری خارج از یخچال برایش مناسب تر است. عسل در محیط بیرون و دمای محیط خراب نمی شود به شرطی که در شیشه آن را همیشه بسته نگه دارید و چیزی داخلش نریزد. به هیچ عنوان قاشق کثیف را داخل آن نزنید چون مواد دیگر مثل خامه، زود فاسد می شوند.
۹. قهوه
قهوه در یخچال نم می کشد. در واقع رطوبت مواد غذایی یخچال ممکن است به قهوه منتقل شود. بهترین جا برای نگهداری قهوه دمای اتاق است. قهوه را در قوطی های دربسته نگه دارید. اگر فضایی که دارید مرطوب است، می توانید یک کیسه پلاستیکی روی در قهوه بگذارید و بعد در را ببندید تا کاملا وکیوم شود.
10. خشکبار
خشکبار هم درست مثل قهوه در یخچال نم می کشند. بهترین راه برای نگهداری خشکبار گذاشتن آنها در کیسه پلاستیکی دربسته است. آنها را در پلاستیک بریزید، هوای پلاستیک را خالی کنید و در کمد یا کابینت بگذارید. با این کار می توانید آجیل ها را تا ۶ ماه کاملا تازه نگهدارید.
۱۱. حبوبات
حبوبات ممکن است در یخچال بوی بدی به خود بگیرند. خیلی از کدبانوها حبوبات را می خیسانند یا نیم پز می کنند و در فریزر می گذارند. اما اگر می خواهید حبوبات را خشک نگه دارید، آنها را در دمای اتاق قرار دهید. بهتر است آنها را در پلاستیک یا ظروف دربسته نگهداری کنید.
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن