بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: راهنمای محترم

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    پیام نور مرکز جنوب
    راه های ارتباطی

توجه راهنمای محترم

آضمن عرض سلام وخسته نباشید ، من در امتحان 03/06/92 ادبیات معاصر که مکانیزه انجام شد ، نمره 19.53 را دریافت کرده ام ، اما بعداز بررسی سوالات متوجه شدم سوال 13 اشکال دارد وجوابش ازسیستم اشتباه است ومن درست انتخاب کرده بودم اعلام اشکال هم روز09/06/92 انجام داده ام اما هنوز جواب نگرفته ام ، آیا بعداز ثبت نمرات درسیستم و رویت درکارنامه ، امکان بررسی و اصلاح سوال وجود دارد یا امیدوار نباشم.باتشکر

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط بهجو نمایش پست ها
    آضمن عرض سلام وخسته نباشید ، من در امتحان 03/06/92 ادبیات معاصر که مکانیزه انجام شد ، نمره 19.53 را دریافت کرده ام ، اما بعداز بررسی سوالات متوجه شدم سوال 13 اشکال دارد وجوابش ازسیستم اشتباه است ومن درست انتخاب کرده بودم اعلام اشکال هم روز09/06/92 انجام داده ام اما هنوز جواب نگرفته ام ، آیا بعداز ثبت نمرات درسیستم و رویت درکارنامه ، امکان بررسی و اصلاح سوال وجود دارد یا امیدوار نباشم.باتشکر
    سلام و تشکر
    معمولا اگر خودشون متوجه اشتباه خودشون نشن و دانشجو اعلام اشکال کنه من کمتر دیدم تاثیری رو کارشون داشته باشه و اگر تا الان اقدامی نشده احتمالا بعد از این هم نمیشه چون ما همازاین اعلام اشکالها کردیم ولی دریغ از پاسخ
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

سید مرتضی آواتار ها
    • 57
    کاربر باشگاه

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تاکستان
    شغل , تخصص
    آزاد
    رشته تحصیلی
    زبان و ادبیات فارسی
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط بهجو نمایش پست ها
    سلام
    یه سوال فقط اشتباه شده معمولا در امتحانات 30 سوالی هر سوال 67 صدم داره به روایتی باید می شدین 19.33 مطمئنی اشتباه نمی کنی

برچسب برای این موضوع