بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: مراحل دریافت مدرک فارق التحصیلی

sudi_65 آواتار ها
    • 38

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    Teh
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    ریاضی کاربردی
    راه های ارتباطی

Icon57 مراحل دریافت مدرک فارق التحصیلی

سلام و خسته نباشید عیدتان مبارک انشاالله طاعاتتون قبول دوستان من ترم گذشته تمام واحدهای درسیم را پاس کردم الان برای اخذ مدرک چه مراحلی را باید انجام بدم؟ والا مسئولین دانشگاه انقدر سربالا جواب میدن که درست نمیدونم باید اول کجا برم و چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید راستی برای گرفتن مدرک تعهد کاری هم داریم؟

• 82

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    دزفول
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    ریاضی
    راه های ارتباطی

سلام دوست من منم به نوبه خودم این عیدو به شما و همه ی دانشجویان پیام نور تبریک میگم و تبریک دومم به خاطر فارغ تحصیلی رو میگم با توجه به این که ما هم رشته ایم من میفهمم تو چی کشیدیرشته ریاضی تو پیام نور یه جورایی یعنی گذشتن از جهنم--- من خودم هم از درسای محضس کار کردم هم کاربردی کاملا برام قابل درکه --اما دررابطه با سوالت -- مدارک فارغ تحصیلی چند عکسه با چند تا فیش و چند تا گواهی که تو قسمت فارغ تحصیلی هر دانشگاهی هست باید ازشون بگیری و چند تا مهر امضا خلاصه یکم درد سر تا موقتشو بهت بدن بعد چند مدت اگه خدا خواست اصلشم بهت میدن --- موفق باشی

sudi_65 آواتار ها
    • 38

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    Teh
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    ریاضی کاربردی
    راه های ارتباطی

ممنون دوست عزیز

بله ریاضی تو پیام نور واقعا سخته اما خوبیشم اینه که آدمو متکی به خودش میکنه و مجبوری خودت بخوانی تا نتیجه بگیری

مشکل من اینه که ساختمان اداری با ساختمان آموزشی محلشون فرق داره بخاطر همین باید بدانم دقیقا مراحل چیه و به ترتیب کجا باید برم تا بدانم تو کدام ساختمان باید اول برم و کارهامو انجام بدم

• 82

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    دزفول
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    ریاضی
    راه های ارتباطی

سلام --به نظر من باید بری اول اموزش این مدارکم باید تهیه کنی دارک و مراحل لازم جهت انجام امور فارغ التحصیلی دانشگاه پیام نور ۱- ۶ قطعه عکس پشت نویسی شده
    ۲- اصل کارت دانشجویی.
    ۳- اصل و تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت یا هر مدرکیکه وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید.
    ۴- اصل و تصویر یک سری از تمام صفحات شناسنامه.
    ۵- اصل و تصویر کارت ملی بدون مغایرت با مندرجات شناسنامه.
    ۶- اصل و تصویر اصل مدرک دیپلم متوسطه برای دوره های نظام قدیم بدون مغایرت با مندرجات شناسنامه و کارت ملی.
    ۷- اصل و تصویر مدرک دوره سه ساله دیپلم برای دوره های نظام جدید بدون مغایرت با مندرجات شناسنامه و کارت ملی.
    ۸- اصل و تصویر اصل مدرک دوره پیش دانشگاهی برای دوره های نظام جدید بدون مغایرت با مندرجات شناسنامه و کارت ملی.
    ۹- در صورت نبودن تاییدیه تحصیلی در پرونده در زمان ثبت نام رسید تاییدیه دیپلم متوسطه با ذکر معدل کتبی و کل برای دوره های نظام قدیم (برای تهیه رسید به ادارات پستی مراجعه نمائید).
    ۱۰- در صورت نبودن تاییدیه تحصیلی در پرونده در زمان ثبت نام رسید تاییدیه دوره پیش دانشگاهی با ذکر معدل کل برای دوره های نظام جدید (برای تهیه رسید ادارات پستی مراجعه نمائید).
    ۱۱- برای دانش آموختگانی که هنگام ثبت نام از کد کارمندی استفاده کرده اند گواهی اشتغال به کار و تصویر آخرین حکم استخدامی الزامی است.
    ۱۲ -برای دانش آموختگان فراگیر که معدل در تاییدیه تحصیلی یا اصل مدرک پیش دانشگاهی درج نگردیده باشد کارنامه دوره پیش دانشگاهی تایید شده الزامی است.
    ۱۳- دو فیش پرداختی به مبلغ ۱۲۰۰۰ ریال بابت گواهی موقت و دانشنامه به شماره حساب ۲۱۷۸۶۰۹۰۰۱۰۰۷ بانک ملی به نام دانشگاه پیام نور.
    ۱۴- فرم تسویه حساب تکمیل شده (برای تهیه این فرم به کارشناس رشته مراجعه کنید این فرم در نهایت توسط دبیرخانه مرکز شماره و تاریخ زده شود.)

sudi_65 آواتار ها
    • 38

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    Teh
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    ریاضی کاربردی
    راه های ارتباطی

بسیار سپاسگذارم