-
مراحل دریافت مدرک فارق التحصیلی
سلام و خسته نباشید عیدتان مبارک انشاالله طاعاتتون قبول دوستان من ترم گذشته تمام واحدهای درسیم را پاس کردم الان برای اخذ مدرک چه مراحلی را باید انجام بدم؟ والا مسئولین دانشگاه انقدر سربالا جواب میدن که درست نمیدونم باید اول کجا برم و چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید راستی برای گرفتن مدرک تعهد کاری هم داریم؟
-
سلام دوست من منم به نوبه خودم این عیدو به شما و همه ی دانشجویان پیام نور تبریک میگم و تبریک دومم به خاطر فارغ تحصیلی رو میگم با توجه به این که ما هم رشته ایم من میفهمم تو چی کشیدیرشته ریاضی تو پیام نور یه جورایی یعنی گذشتن از جهنم--- من خودم هم از درسای محضس کار کردم هم کاربردی کاملا برام قابل درکه --اما دررابطه با سوالت -- مدارک فارغ تحصیلی چند عکسه با چند تا فیش و چند تا گواهی که تو قسمت فارغ تحصیلی هر دانشگاهی هست باید ازشون بگیری و چند تا مهر امضا خلاصه یکم درد سر تا موقتشو بهت بدن بعد چند مدت اگه خدا خواست اصلشم بهت میدن --- موفق باشی
-
ممنون دوست عزیز
بله ریاضی تو پیام نور واقعا سخته اما خوبیشم اینه که آدمو متکی به خودش میکنه و مجبوری خودت بخوانی تا نتیجه بگیری
مشکل من اینه که ساختمان اداری با ساختمان آموزشی محلشون فرق داره بخاطر همین باید بدانم دقیقا مراحل چیه و به ترتیب کجا باید برم تا بدانم تو کدام ساختمان باید اول برم و کارهامو انجام بدم
-
-