http://up.pnu-club.com/images/jr1pgc64ebezexynvcm.jpg
نوشته اصلی توسط alamatesoall شماره 3 ( البته فقط 1 بار )
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
نوشته اصلی توسط javad jan شماره 3 ( البته فقط 1 بار ) ای داداشیه شیطون من فقط یه بار با شماره ی 3 ترسونده شدم
نوشته اصلی توسط javad jan شماره 3 ( البته فقط 1 بار ) نوشته اصلی توسط *مائده* ای داداشیه شیطون من فقط یه بار با شماره ی 3 ترسونده شدم خدا رو شکر همچین خشونتی هیچ وقت تو خونه ما نبود ولی از شماره 2 کم نوش جان نکردم
خداروشکر هیچ کدوم از اینها......گزینه چهارمی نیست
نوشته اصلی توسط alamatesoall خدا رو شکر همچین خشونتی هیچ وقت تو خونه ما نبود ولی از شماره 2 کم نوش جان نکردم عزیزم بد برداشت نکن تو خانواده ی ما هم به هیچ وجه خشونتی وجود نداشته ولی خب بچگی بود و شیطنتش که یه کوچولو زهر چشم لازم بوده
نوشته اصلی توسط *مائده* عزیزم بد برداشت نکن تو خانواده ی ما هم به هیچ وجه خشونتی وجود نداشته ولی خب بچگی بود و شیطنتش که یه کوچولو زهر چشم لازم بوده عزیزمی من باب شوخی گفتم، به دلت نگیر
نوشته اصلی توسط alamatesoall عزیزمی من باب شوخی گفتم، به دلت نگیر فدااااااای تو باشه ولی دیگه تکرار نشه
نوشته اصلی توسط *مائده* فدااااااای تو باشه ولی دیگه تکرار نشه باشه ولی قول نمیدم
من همیشه بچگیام دوس داشتم وقتی گریه میکردم بغلم کنن بگن هیش مامی ایز هیر ، مامی لاوز یو … اما خب متاسفانه اکثر مواقع میگفتن خفه خون بگیر لامصب
به دلیل شهرت از دادن امضا معذوریم
قوانین انجمن