این روزها دیگر در بازار گوجه‌سبز به‌وفور یافت می‌شود و قیمت آن هم خیلی زیاد نیست. شما می‌توانید با گوجه‌سبز غذایی خوشمزه برای افراد خانواده بپزید.

بهار فصل سبزیجات تازه و نوبرانه‌ای مانند ریواس، كنگر و... است. چه خوب است در این فصل از این سبزی‌ها كه علاوه بر خواص بسیارشان، خوشمزه و خوش‌خوراك هم هستند استفاده بیشتری ببریم.


نعناع و جعفری از سبزیجاتی است كه در تمام فصول روی پیشخوان سبزی‌فروشی‌ها، چرخ دستفروش‌ها و صد البته فریزر خانه‌ها پیدا می‌شود، ولی همه شما دوستان می‌دانید بهتر است برای پخت غذاها از نعناع و جعفری تازه استفاده كرد تا غذایی پرخاصیت‌تر و خوشمزه‌تر برای افراد خانواده فراهم كنیم. نعناع و جعفری بهاری هم كه دیگر جای خود دارد.


خورش نعناع جعفری و گوجه‌سبز

این روزها دیگر در بازار گوجه‌سبز به‌وفور یافت می‌شود و قیمت آن هم خیلی زیاد نیست. شما می‌توانید با گوجه‌سبز غذایی خوشمزه برای افراد خانواده بپزید.
برای تهیه این غذا دو عدد پیاز متوسط را خلالی كرده و درون روغن سرخ كنید تا طلایی شود. حالا نیم تا یك كیلو نعناع جعفری را بعد از پاك‌كردن و شست‌وشو، خرد كرده و درون روغن سرخ كنید وقتی كه سبزی سرخ شد، نوبت گوشت یا مرغ است.
در این غذا می‌توانید از مرغ یا گوشت استفاده كنید. در ضمن می‌توانید مرغ و گوشت را سرخ كنید یا این‌كه بدون سرخ‌كردن درون غذا بریزید. بعد از ریختن مرغ یا گوشت مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به غذا اضافه كنید.
وقتی كه مرغ یا گوشت نیم‌پز شد نوبت گوجه‌سبز است؛ گوجه‌ها را خوب شسته و دم آنها را بگیرید و درسته داخل خورش بریزید. نمك غذا را هم ریخته و بگذارید تا بجوشد و مرغ یا گوشت آن كاملا بپزد.
برای این‌كه خورش شما به روغن بیفتد در آخر پخت، شعله را كمی زیاد كرده و در قابلمه را بردارید تا خورش آماده شود.