سلام من از اکثر دانشجوهای پیام نور شنیدم گرفتن نمره 20 در امتحانات غیر محاله آیا واقعا درسته ؟ یعنی نمره 20 نمیدن یا سوالات را یه جوری طراحی می کنند 20 نشیم!
سلام من از اکثر دانشجوهای پیام نور شنیدم گرفتن نمره 20 در امتحانات غیر محاله آیا واقعا درسته ؟ یعنی نمره 20 نمیدن یا سوالات را یه جوری طراحی می کنند 20 نشیم!
غیر محال نیستمیشه 20 گرفت اگر بخواید اما خوب کمی سخته
موفق باشید
به دلیل شهرت از دادن امضا معذوریم
سلام دست من ---تقریبا حرفت منطقیه اما من خودم یه درس اختصاصیمو 18.86 گرفتم اگه خوب کار کنی میتونی اما باید مسلط باشی موفق باشی![]()
به نظرمن گرفتن نمره بالای 15سخته چه برسه به 20
با سلام
دوست گرامی هیچی چیزی توی پیام نور محال نیست ولی توی درس های عملی بهتر میشه نمره کامل یعنی 20 گرفت تا درس های تئوری
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام خواستن توانستن است
من امروز تو یکی از درس های تخصصی 20 شدم و همچنین تو یکی از دروس هم 19.33
پس میشه 20 گرفت البته به شرطی که خوب و عمیق درس خواند تا حالا دقت کردین امتحاناتی که صبح زوده بهتر نمره میاریم تا اونایی که سر ظهره یا بعد از اول وقته و همچنین درس هایی که تو سایت بدون کاغذ برگزار میشه نمی تونیم تمرکز خوبی داشته باشیم البته اینا نظر شخصیه !