-
قانون جدید انصرافی
با سلام خدمت شما
سوالی داشتم در مورد شرایط بازگشت دانشجویان انصرافی...
من ورودی 87 هستم در دانشگاه پیام نور
و الان ترم 10 میباشم با توجه به لینک زیر که از سایت نظام وظیفه می باشد
MHCIP Portal - اخبار
طبق گفته های سرهنگ واعظی نژاد من میتونم انصراف بدم چون در سنوات مجاز خود هستم و تا یکسال میتوانم در آزمون های ورودی دانشگاه شرکت کنم
حالا سوالم این میباشد که من این ترم را بخوانم میخواهم ترم بعد انصراف بدم و در دانشگاه دیگری ثبت نام کنم از معافیت تحصیلی هم استفاده میکنم آیا مشکلی ایجاد نمیشود... ؟
ممنون میشم توضیح کاملی بدین تا از سردرگمی بیرون بیام.
با تشکر از زحمات شما
-
میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه
-
سلام
کسی جواب سوال این دوستمون رو می دونه؟
من الان دفترچه راهنمای ثبت نام کنکور 92 را نگاه کردم نوشته که دانشجویان انصرافی که از معافیت تحصیلی استفاده کرده اند باید سربازی بروند و نمی توانند کنکور سراسری شرکت کنند.
اما در سایت نظام وظیفه همونطور که دوستمون گفتند چیز دیگری نوشته:
15-مشمولان اخراجي،انصرافي،ترك تحصيل ازچه تاريخ درشمول استفاده ازمهلت1ساله پس ازتاريخ وقوع انصراف،ترك تحصيل،اخراج قرار مي گيرند؟
مشمولاني كه از تاريخ 22/4/90 به بعد از تحصيل در مقاطع دانشگاهي انصراف، ترك تحصيل و يا اخراج شده باشند .
16- آيا دانشجويان انصرافي حق تحصيل مجدد را دارند؟
بلي . مشمولان در طي مدت تحصيل از ديپلم تا دكتري صرفا 1 بار مي توانند از تحصيل انصراف ومجددا با پذيرفته شدن در دانشگاه به شرط عدم
ورود غيبت ، مي توانند به تحصيل ادامه دهند.آزمون مجدد ونزولي بودن تحصيل با اين اوصاف فرقي نخواهد داشت، به شرط اينكه 1: در مقطع قبلي
فارغ التحصيل نشده باشد . 2: از زمان انصراف در مقطع اول بيش از يكسال نگذشته باشد.
-
متاسفانه بنده در این زمینه اطلاع کافی ندارم و دوست ندارم شما دوستان را اشتباهی راهنمایی کنم
از این بابت شرمنده
روزگار خوش
-
بله دوست عزیز موضوع حساسی هست و نمیشه بدون اطلاعات دقیق راهنمایی کرد اما من یه سری اطلاعات کسب کردم که انشالله هفته بعد صحتش رو بررسی می کنم، ظاهرا این قانون در نظام وظیفه وجود داره اما شروطی هم داره مثل همونهایی که بالا نوشته فقط یک نکته در مورد اون شرط فارغ التحصیل نشده بودن بگم که این هست اگر مثلا فردی در مقطع کارشناسی باشد و انصراف بدهد و بعد شرایط و تعداد واحدهای گذرانده لازم رو برای اخذ مدرک معادل کاردانی داشته باشه دانشگاه بهش مدرک معادل میده و فارغ التحصیل شناخته میشه و نمی تواند ادامه تحصیل بدهد (یعنی در کنکور نمی تواند شرکت کند).
اما اینها به کنار یک سوال دیگر این هست که چرا در دفترچه کنکور 92 این قانون وجود ندارد؟! این هم باید بررسی بشه!
برچسب برای این موضوع