-
بازگشت «فاطمه معتمدآریا» با نمایش ننه دلاور
زهرا صبری: با فاطمه معتمدآریا هم به توافق رسیدیم تا در این نمایش حضور داشته باشد اما به دلیل سفرهای بینالمللی معتمدآریا و من، قادر نبودیم نمایش را برای آذرماه آماده کنیم و اجرا در سال 91 به تعویق افتاد.
زهرا صبری کارگردان تئاتر گفت: همچنان مصمم و امیدوار هستم نمایش "ننه دلاور" را با ایفای نقش فاطمه معتمد آریا به صحنه آورم و تا زمانیکه تکلیف اجرای عمومی این نمایش مشخص نشود به سراغ پروژه دیگری نمی روم.
وی در ادامه از بازبینی آثار تئاتر تک نفره خبر داد و گفت: در کنار منیژه محامدی و علیرضا دریابیگی این روزها مشغول بازبینی آثار برای انتخاب نهایی و قطعیت حضور تئاترهای منتخب در جشنواره تئاتر تک نفره بوده ایم.
سرپرست گروه تئاتر "یاس تمام" پیش از این درباره اجرای نمایش "ننه دلاور" گفته بود: سال گذشته که فراخوان ارائه متن به مجموعه تئاتر شهر منتشر شد نمایشنامه "ننه دلاور" را ارائه دادم تا بررسی شود. خوشبختانه متن با ملاحظاتی پذیرفته شد و در آذرماه نوبت اجرایی به گروه "یاس تمام" داده شد. با فاطمه معتمدآریا هم به توافق رسیدیم تا در این نمایش حضور داشته باشد اما به دلیل سفرهای بینالمللی معتمدآریا و من، قادر نبودیم نمایش را برای آذرماه آماده کنیم و اجرا در سال 91 به تعویق افتاد.
گفتنی است، فاطمه معتمدآریا سال گذشته در جشنواره تئاتر فجر در نمایش "نامههایی به تب" حضور داشت که کارگردان آن سیامک احصایی بود و متنش را محمد چرمشیر نوشته بود.
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
برچسب برای این موضوع