این فقط یک تلنگر است...
.امام حسین علیه السلام برای چه قیام کرد؟برای که؟
ترجمان دین چیست؟
حسین علیه السلام هنوزم غریب است ...
این فقط یک تلنگر است...
.امام حسین علیه السلام برای چه قیام کرد؟برای که؟
ترجمان دین چیست؟
حسین علیه السلام هنوزم غریب است ...
واقعا متاسفم واسه اینطور ادما
دلت پاک باشه و حسینی تنها کسی حق اعتراض و انتقاد از دیگرون رو داره که خودش عاری از هر گونه گناه باشه هر وقت تونستی در برابر ظلم بگی یا حسین و حق خودتو از ظالم بگیری اون وقت بیا به من بگو امام حسین واسه چی و کی قیام کرد![]()
به نظرم کسی باید اعتراض کنه که خودش اول تو صف باشه فقط حرف نیست بیا یک عملی هم داشته باشیم
به حرف من و شما هم نیست
یک ملت وجود دارد نه 10 نفر ادم
باید خالصانه و پاک فکر کرد وگرنه اینجور ادما زیادن متاسفانه![]()
طــــروات زندگـــی در جریان یادگیری است
ذهن های بسته بوی مـــــرگ میدهند...
http://up.pnu-club.com/images/vce8ofsvkn51mo3s63t.jpg
جالب بود ولی نمیتونیم با دیدن ظاهر ادماها راجع اعتقاداتشون قضاوت کنیم....
اولا من هیچ وقت ادعای مسلمونی نکردم ، من فقط ادعای آزادگی رو دارم همین
چرا که امام حسین علیه السلام فرمودند اگر دین ندارید آزاده باشید و هر وقت احساس کردم در برابر خدا تسلیم هستم اونوقت باورم میشه که مسلمونم ولی هنوز تا رسیدن به این مهم خیلی کار دارم بعدشم برید این فایل رو دانلود کنیدلینک دانلود و گوش کنید و بعد بیایید با هم یه بحث درست و حسابی کنیم ،استاد خیلی وقته با هم بحثی نداشتیم
حالا کی به من ظلم کرده که من حقم رو ازش نگرفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! !!!!!!
1-همین یک سال قبل ما آشبز خونمون رو کابینت کردیم که من فهمیدم طرف تقریبا 300 هزارتومن از ما زیاد گرفته که من اول بهش گفتم و قبول نکرد بعدش رفتم صنف کابینت سازها و جد و آبادش رو دود دادم و حقش رو گذاشتم کف دستش وپولمون رو پس گرفتم من از ظالم پروری به شدت بدم میاد
2-من یک ماه و نیم از کرج میرفتم شهر ری برای دوره ی کنترل کیفیت که فنی حرفه یی ارائه میکرد که بخاطر دوری راه 5 صبح میرفتم و 5 بعد از ظهر بر میگشتم ، از اونجایی که استاد اونجا یه بابا یی بود که همه رو مسخره میکرد و آدم به شدت مغرور و از خدا بی خبری بود من جلوش وایسادم و ابهتش رو شکستم و بهش گفتم بعضی ها یاد گرفتن فقط مثل باد کنک باد کنن با اینکه آدمی بود که 192 قدش بود و 150 کیلو عضله خالص بود و از اون پرورش اندام کار های حرفه یی بود اونم نامردی نکرد بهم نمره نداد اما یه شرط برام گذاشت گفت اگر برم و نظام نامه کیفیت شرکت کابل سازی ایران رو که اونجا دوره کار آموزی کنترل کیفیت دیده بودم رو براش بیارم بهم نمره 100 میده (نمیدونم میدونید یا نه که نظام نامه کیفیت شرکت در حکم ناموس شرکته) ،من نظام نامه شرکت رو با اجازه مسولان شرکت بدست اوردم چون بچه های اونجا به من خیلی لطف داشتن(البته به شرط حذف کردن نام شرکت از جزوه نظام نامه کیفیت) اما به اون ظالم ندادم و رد شدم چون بهم نمره نداد و چند ماه بعد به صورت ادواری شرکت کردم و مدرک QC رو گرفتم ،لعنت خدا بر یزید و یزیدیان، یا حسین
من یه جمله یی رو همیشه برای خودم تکرار میکنم اونم اینه
چه بسیار به چاه افتادگانی که به راه افتن و چه به بسیارتر به راه افتادگانی که به چاه افتن
امام و سرور شیعیان امیر المومنین علیه السلام وقتی که ضربت جهل بر سر مبارکشان اصابت کرد فرمودند به خدای کعبه که رستگار شدم
چرا که تا آدمی از این قفس دنیا بر نکشیده هنوز بیم گمراه شدنش هست پس ادعایی ندارم اما این خانمها که شما از ایشان حمایت میکنید وقتی با ظاهرشون دارن افکار دیگران رو آلوده میکنن اونم تو مجلس آقا امام حسین علیه السلام آیا میتونن دل خودشون رو پاک نگه دارن (هر کس ظاهرش باعث آلودگی باطن دیگریست ،باطنش از آلودگی در امان نخواهد ماند ،از هر دست که بدهی از همان دست پست دهند)...
باشه فرض میکنیم باید دلمون پاک باشه فقط یه سوال پاک
با این همه دل پاک چرا هنوز 313 نفر یار و یاور برای آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه شریف پیدا نشده ؟ !!!
گوش دادم ولی کاشکی نمیشنیدم چون به این نتیجه رسیدم که بحث من و شما به هیچ جایی نمیرسه![]()
دقیقا منم معتقدم حجاب با تعریف شما ربطی به اعتقادات ادمها نداره...این که موی بلند داره یا موهای دختری بیرونه دلیلی بر حسینی نبودن نیست...خدا هم اجازه نداده راجع ادمها قضاوت کنیم .....اونم تازه از روی عکس....چه بسا از من و شما بیشتر حسینی باشن..و البته خداشناس تر.....و نزدیکتر...هم به خدا و هم به اهل بیت