آبی: مؤنث
قرمز: راوی
سلام خانوم! خوبین؟ سلامت هستین؟ با روزگـــــارتــون چـــی؟ راحت هستین؟خیلـــی ببخشیـد، یه ســـؤالی داشتم: یه دوستی من همین حــــوالی داشتمروی همیـــــن نیمکتــــه بــــــود گمونم ندیدیــنش؟ منتظـــــــرش مـــــی مونم*** راستی محل زندگی تون کجاست؟ آخـــه قیافتون بــــرام آشـــــِناستشایدهم ایـــــنجا من شــما رو دیدم توی همیـن پــــارک آخه می دویدم
زیـــــاد میــــام ایــــنجا بــرای نرمش تو زنــــدگی خیلــــی مهمــه ورزش-آهـــــان! میگم، چــهره تون آشنایه خــــونه ی مــــا کنــــار سینمــــایه- آره آره، دیدمــــــتون همـــــون جا رد مـــــی شدم پارسالا من اون جاعـــــجب تفـــاهم قشنگ و خوبی چه آسمونی، به! عجــــب غروبیاسم شما چی بود خانم؟ - ثریا - چه اســـم زیبایی، شبیه رویا***یه روز دیگه همونجا هم رو دیدن یه ساعتی با همدیـگه خندیدن:- سلام خانوم، بازم شما دوباره! عـــــــجب هوا خوبه، مث بهارهجالبه! هی همدیگه رو می بینیم اینجــــا کنار همدیگه می شینیمتــــصادفی نمیشـــه این دیدنـــا با همدیــــگه گــفتن و خندیدنـــا- راستی شما انگاری دانشجویین آخــه منم کنکوری ام؛ می دونین؟- دانشجو ام، الآن دو ماهی میشه - چه خوب دیگه بهتر از این نمیشهتو درســـای مـــن کمکم می کنید؟ فشـــار این درســـارو کم می کنید؟- حتــــمن ِ حتمــــاً بــــاهــــاتم تا آخــــر - چه رشته ای درس می خونی غضنفر؟رشـــــته ی قورباغــــه شناســـی میرم رشـــــته ی خوبیــــــه بــراش می میرم***
بــــرای بــــار هشـــتم اون دور و بــر قـــــراری داشـــت ثریـــا بـــا غضنفر- ســــلام، خـــــوبی ثریا ی ناز من نــــــوای آســـــــمونی ِســــاز من- دوسِت دارم، خوشگل و دلدار من - قربــــون تو، عــــزیز مــن، یـار من فالگیره گفته من با تو یار میشم تـــــا آخر زندگی غمخوار میشم- ای که به تو بسته ی سرنوشتم شـــــعر قشنگی واسه تو نوشتم:
خوشکل من، ناز نازی، ایول بابا
تو نازی مثل غازی، ایول بابا
دیشب مث هر شب ثریا اومدی به خوابم
خوشگلا باید برقصن، گیتار مهتاب نمیای نمیای
تک و تنها توی این اتاق بی تو هستم
ثریا، بهت میگم دوست دارم
بیا اینجا به من بگو آره، آره بهاره
زندگی با تو خیلی خوبه
یا تو، یا هیچکسه دیگه
ثریا رنگ عشقه، راستش و بگو کجا رفته بودی
دم خونتون دیشب اومدم نبودی
بیا بریم عروسی کنیم وگرنه می میرم
تو عشق منی ،تو مال منی گوگولی
خوشگل بلا، چقدر تو ناز خوبی
پوتین برای سربازان جدید
و دیگر هیچ***بـــــرای بــــار یازدهـــــم غضنفـر قرار گذاشت با یارش اون دور و بر- بابـــــــای من بنّای ساختمونه - بابای من داره سه چارتا خونه- مـــامــــان من معلم و شاعره یـــــکمی هم تو آشپزی ماهرهمـامـان من عشق مد و کلاسه عاشـــــــق انگلیسه و فرانسه- بــابــای مــن مــقیّد ِ نـــــمازه - بابای من عاشق رقص و سازهمهم اینــه که ما دو تا عاشقیم - هر دو تا سرنشین یک قایقیم *** - ســـلام ثریا، بـــا تو ام همیشه! - عاقبت زندگی مون چی میشه؟بـــــه وصــــلت مـــا دوتا در نهایت مــامــان بــابــا مون نـدادن رضایت- راضی میشــن، اگـر نشن واویلا آخــــــــه منم مجنون ِ تو، تو لیلا- اگر نشن؛ مشغول زاری میشم در میرم و دخــــــتر فراری میشم- منم میگم یـا تو و یا هیچکسی یـــا یــار تو یـــا یــاور ِ بی کسـیمی کشم اصـلن خــودم و آخرش حتی اگه سخت باشه این باورش***ایـــــنا شـــدن تـــو دعـواها بــرنده ســــر میگیـره عـــقد دوتا پـــرنده
این دو تا عاشق واسه هم میمیرن دستاشون و تو دست هم میگیرنزنـــدگی شـــون قشنــگ و رؤیاییه قلــــباشونم دو مـــرغ دریــــــاییه *** شیش مــاهه بعد دادگاه خانواده، گفـــــت بــه ثریـــا: - زنِ پـر افادهجـــدا بشـــیم و قلبــم و شاد بکن - مهرم حـــلال، جونم و آزاد بکن- اول زنـــدگی چـــقدر قشنگ بود -آخــرش اما دعوا بود و جنگ بود- عـروسی مون از اول اشتباه بود - عـــاقبت ِ زندگی مون سیاه بود- من تو رو نشناخته بودم بد بودی - تو امتــــــــحان زندگی رد بودی- تناســـب من با تو آخه چی بود؟ - فالگیره نادون بودش و ناشی بودطـــلاق گرفتن با خوشی و شادی لعنـــــت ِ حق به غول بی سوادی