وب سایت جامعهی مجازی ایرانیان مبتلا به بیماریهای التهابی روده یا IBD (از جمله کرون و کولیت)، بدین وسیله آغاز به کار خود را اعلام میکند. هدف از شروع به کار این وب سایت، گردآوری و ارائهی اطلاعات مفید به افراد مبتلا به این گونه بیماریها و همچنین افزایش سطح عمومی آگاهی مردم ایران نسبت به آنهاست.
بیماریهایی مانند کرون و کولیت، متاسفانه یا خوشبختانه نمود خارجی زیادی نداشته و با نگاه کردن به ظاهر فرد مبتلا، نمیتوان حتی در مورد آن حدثی زد؛ با این وجود این بیماریها ابعاد مختلف زندگی فرد مبتلا را به شدت تحت تاثیر قرار داده و در صورت عدم توانایی شخص در کنترل علائم، مشکلات عدیدهای را برای وی ایجاد میکنند. در حال حاضر، متاسفانه نه علت این بیماریها شناخته شده و نه درمان قطعی برای آنها وجود دارد.
تجربهی شخصی این جانب به عنوان یک بیمار مبتلا به کرون، مشوق اصلی من برای راه اندازی این وب سایت است. این جانب در حال حاضر در خارج از کشور ساکن هستم و در دو سال گذشته زمان بسیار زیادی را برای تحقیق و پژوهش در مورد انواع راهکارهای رایج در سراسر دنیا برای مبارزه با بیماریهای کرون و کولیت صرف کردهام. دامنهی تنوع این روشها از پزشکی مدرن، داروهای شیمیایی و جراحی تا پزشکی سنتی چین، هند، ایران و همچنین استفاده از رژیمهای غذایی ویژه و اعمال تغییرات اساسی در سبک زندگی را پوشش میدهد.
هدف شخصی من، یافتن روشهای کارآمد برای مدیریت و کاهش علائم این بیماری بدون استفاده از هیچگونه داروی شیمیایی یا جراحی است. داروهای شیمیایی که برای کنترل علائم این گونه بیماریها به کار برده میشوند، اثرات جانبی شدیدی دارند؛ به ویژه اینکه بیمار باید این داروها را تقریبن در تمام طول عمر مصرف کند. خوشبختانه افراد زیادی در سراسر دنیا موفق به کنترل علائم این بیماری بدون استفاده از داروهای شیمیایی شدهاند و بسیاری از آنها نیز کتابهایی در مورد آموزش روشهای پیشنهادیشان نوشتهاند، که تا جایی که من اطلاع دارم هیچ کدام از این کتابها به زبان پارسی ترجمه نشدهاند. اینجانب، به شخصه تجربهی بهرهگیری از بعضی از این روشهای مفید و موثر را داشتهام و طی دو سال گذشته، موفق به کنترل علائم این بیماری شدهام (بدون مصرف داروهای شیمیایی). در این وب سایت، تلاش خواهیم کرد تا با کمک شما دوستان، مطالب مفید این گونه کتابها، به زبان پارسی در اختیار بیماران ایرانی قرار بگیرد.
این وبسایت از طریق این لینک در دسترس شما خواهد بود: انجمن ایرانیان مبتلا به کرون و کولیت (بیماریهای التهابی روده)