بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: تکنولوژی که روزی فرزندان ما به آنها خواهند خندید!

  1. #1
    alamatesoall آواتار ها
    • 7,384

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    روانشناسی
    راه های ارتباطی

    Icon19 تکنولوژی که روزی فرزندان ما به آنها خواهند خندید!

    پسرم، روزی روزگاری ما از تلفن هایی استفاده میکردیم که سیم هم داشت! این بخشی از خاطرات شماست که برای فرزندان خود تعریف خواهید کرد و آنها با چشمانی گرد شده و ناباورانه به شما خیره خواهند شد و ابزاری عجیب را در ذهن خویش ترسیم خواهند کرد.

    آری روزی از راه می رسد که فن آوری های امروزی، تنها در بازی ها و شیطنت های کودکانه جای خواهند داشت و آنچه را که ما روزی از آن با نام “امکانات و تجملات” یاد می کردیم، آنها به عنوان ملزومات و بدیهیات زندگی به شمار خواهند آورد. در ادامه مقاله شما رابا ۱۰ فناوری که در آینده فرزندانتان از شنیدن وجود آنها شگفت زده خواهند شد، آشنا می کنیم.

    شاید به یاد نداشته باشید که چند سال پیش گوشی موتورولا DynaTAC 8000X، پیشتاز فن آوری و گل سر سبد بازار بود، ابزاری که هم اکنون هیولایی دو سر به حساب می آید، یا مادربزرگ هایمان از تلویزیون هایی حرف می زنند که برای خود دم و دستگاه شاهانه و کمد چوبی زیبایی داشت، تصویری که حتی تصور آن برای من و شما خنده دار است.

    حال بیایید پس از این درازگویی نگاهی به ۱۰ فن آوری بیاندازیم که دیر یا زود به زباله دان ذهن بشری خواهند رفت و عاقبتی نافرجام در انتظار آنهاست.



    1- عینک های سه بعدی




    نیازی نیست که نابغه رایانه ای باشید تا زوال عینک های سه بعدی (۳D) را به چشم ببینید! به خصوص وقتی با افراد عینکی مواجه می شوید که بر روی عینک طبی خود یکی از همین عینک های سه بعدی کذایی را قرار داده اند و به نمایشگر زل زده اند، بیشتر به نتیجه تحقیق خود مطمئن می شوید.


    این نوید را به شما می دهیم که به زودی تلویزیون های هوشمند سه بعدی تازه ای روانه بازار خواهند شد که دیگر نیازی به عینک های عجیب و غریب ندارند. علی رغم تولید نمونه های اولیه، این تکنولوژی هنوز در پوست تخم مرغی خود است و راه طولانی را در پیش دارد تا به یک جوجه تبدیل شود.



    2- سیم و کابل




    بله، تعجب نکنید، همین سیم هایی که همه جا را گرفته و گاه زیر دست و پای مان می رود، به زودی زود از بین خواهد رفت! فرقی نمی کند که از شبکه استفاده می کنید یا مشغول شارژ کردن باتری وسیله برقی خود هستید، چند سال آینده این سیم های دست و پا گیر از زندگی الکترونیکی همه ما رخت خواهند بست و فن آوری بی سیم همه جا را فتح خواهند کرد. به زودی شارژ دستگاه های الکترونیکی به صورت بی سیم انجام خواهد شد و استفاده از اینترنت و شبکه نیز نیازی به هیچ کابل و کابل کشی نخواهد داشت.



    3- PC و کامپیوتر رومیزی




    دیر یا زود مجبور خواهیم شد از PC های خود دل بکنیم . اشکال و انواع جدیدی از کامپیوتر های رومیزی همچون اولترابوک ها، تبلت ها و گوشی های هوشمند با به کار گیری سرویس هایی چون Cloud رفته رفته جای رایانه های رومیزی را خواهند گرفت؛ احتمالا فرزندان ما برای بازدید از رایانه های رومیزی به موزه های IT مراجعه خواهند کرد.



    4- دیسک های نوری




    بی انصاف نیستیم و یادمان است که روزی همین دیسک های نوری ما را از شر نوارهای غول آسای ویدویی رهایی بخشیدند. اما از آنجایی که دیسک های بلو-ری (Blu-Ray) آخرین حد پیشرفت تکنولوژیکی این دیسک ها به حساب می آیند، به زودی اشتراک گذاری و فروش آنلاین فیلم و آهنگ و سایر اطلاعات، نسل این دیسک های فشرده دوست داشتنی را منقرض خواهد کرد.

    امروزه با ظهور سرویس هایی چون iTunes (سرویس فروش ارزان قیمت آلبوم های موسیقی اپل) و Netflix (سرویس اجاره و نمایش فیلم و سریال) نمی توان بیش از این اقبالی را برای دیسک های نوری در نظر گرفت. البته فراموش نکنید که برای انقراض دیسک های نوری، وجود یک اینترنت پرسرعت که همواره در دسترس باشد نیز ضروری است!



    5- صفحه کلید




    یاد باد آن روزگاران یاد باد… آری روزگاری بود که تصویر رایانه در اذهان عمومی وجود نمایشگری کوچک و یک صفحه پر از کلید بود، شاید صفحات کلید هم عاقبتی چون دیسکت ها را به چشم ببینند و در آینده نه چندان دور از صحنه روزگار خارج شوند. حقیقت آن است که تبلت و گوشی های امروزی بدون داشتن صفحه کلید مجزا نیز توانسته اند کارایی بسیار خوبی از خود نشان دهند؛ از این گذشته معرفی فن آوری هایی چون Kinect، چشم خوانی (eye tracking) و هر چه پیشرفته تر شدن نرم افزارهای تشخیص صوت و کلام موجبات انقراض امپراطوری صفحه کلید را کلید زده اند!



    6- درایوهای USB




    باید با فلش درایوهای رنگ و وارنگ و همه شکلی که میز رایانه، جیب شلوار، داشبورد ماشین، جاسوئیچی و همه قسمت های زندگی ما را اشغال کرده اند، خداحافظی کنید. در واقع؛ با همه گیر و ارزانتر شدن سرویس های Cloud و افزایش روز افزون حضور و سرعت اینترنت (البته اگر از سرعت اینترنت کشور ما فاکتور بگیرید) به زودی دیگر خبری از فلش مموری های چند گیگابایتی نخواهد بود. امروزه وقتی به سادگی می توان با استفاده از سایت های DropBox و BOX، مشکل ذخیره و جابجایی اسناد و مدارک دیجیتال خود را رفع و رجوع کرد، دیگر چه نیازی به فلش هست!؟



    7- iPod، ابزارهای راهیابی ماهواره ای و دوربین های دیجیتال




    همه بگن سیییب… چیک! عکاسی با دوربین های دیجیتالی ذوق و شوق زیادی در انسان ایجاد می کند، بخصوص اگر درگیر عکاسی حرفه ای بوده و یا همیشه نگران خراب شدن عکسهای مهمانی و مسافرت خود بوده باشید، اما این هدیه دنیای IT نیز دیرپایی نخواهد ماند.

    از سوی دیگر باید تا می توانید از پخش کننده موسیقی دیجیتالی خود یا ابزارهای راهیابی ماهواره ای تان نیز استفاده کنید که دلتان به این زودی ها برایشان تنگ نشود. امروزه بسیاری از مردم ترجیح می دهند به جای هزینه کردن چندباره و خرید انواع و اقسام ابزارهای الکترونیکی با این اوضاع اقتصادی، یک ابزار همه فن حریف تهیه کنند.

    شاید همانطور که گوشی موبایل با داشتن امکاناتی همچون ساعت باعث شد تا کار و کاسبی ساعت فروشی ها خراب شود، حال تبلت ها مانند غولی شده اند که قرار است همه چیز را قورت بدهند، خب حق هم دارند. وقتی کاربر می تواند با افزودن یک برنامه کاربردی آن هم به قیمت چند لمس انگشت، دستگاه پخش صوتی و تصویری، دوربین باکیفیت HD و ابزار دقیق راهیابی را در دست داشته باشد، چه نیازی به این همه آفتابه و لگن است!



    8- کتاب خوان دیجیتالی کیندل




    ابزار کتابخوان دیجیتالی کیندل محصول خرده فروش بزرگ آمازون است. این ابزار محبوب با قد و قواره کوچکش می تواند کتابخانه ای را به همراه بکشد و مطالعه متون در صفحه نمایش خاص آن به مراتب از زل زدن به مانیتور راحت تر و سالم تر است. حال اپل خوشمزه و سایر تولید کنندگان تبلت ها در این فکر هستند تا با ارائه قابلیتی تازه، این گجت دوست داشتنی را هم از دور خارج کنند.

    مطمئناً در آینده ای نه چندان دور صفحات نمایشی ارائه خواهند شد که مطالعه متون را به راحتی برگه های کاغذ که نه؛ اما راحت تر از صفحات نمایش فعلی خواهند کرد. خودمانیم، هر چه که این فن آوری پیشرفته تر می شود، باز هم دست گرفتن یک کتاب، لمس صفحات آن، بو کردن تازگی و گاه سر و کله زدنش لذتی است که هیچ جایگزینی نخواهد یافت، اگر قبول ندارید خب می توانید امتحانش کنید!



    9- ریموت کنترل های دوست داشتنی




    به خاطر دارم نخستین بار که تلویزیون رنگی به خانه مان آمد، دعوای هر روزه ی من و برادرم تغییر کانال با ریموت کنترل بود! و چه ذوقی داشتیم که یک سر اتاق بشینیم و کانال دلخواه خود را تنها با فشردن یکی از دکمه های کوچک مشکی عوض کنیم و دیگر مجبور نباشیم مدام در طول و عرض اتاق برویم! حال این فن آوری قدیم الجذاب! قرار است که بند و بساط خود را جمع کند و برود.

    همانطور که شرکت های سامسونگ و ال جی اعلام کرده اند، قرار است ریموت های لمسی و حرف گوش کنی به خانه مان بیاید که یک تنه کار همه ابزارهای الکترونیک خانگی را انجام دهند. البته امیدواریم با تعیین استانداردی واحد، همه تولید کنندگان وسایل صوتی و تصویری ترتیبی دهند که این همه ریموت کنترل از کنار مبل راحتی من و شما جمع شوند و حداقل یکی از آنها جور بقیه را بکشد.



    10- تلفن های ثابت




    شاید این مورد آخر را باید اول می نوشتیم، اما راستش دلمان نیامد! تلفن های ثابتی که عمو گراهام بل با آن همه مشقت، اختراع و به خانه انسان ها روانه ساخت و خبرهای خوب و بد زیادی را برایمان منتقل کردند، کم کم باید رخت برببندد و برود و فرزندش یعنی گوشی تلفن همراه جای آن را تمام و کمال خواهد گرفت.

    البته ما شک داریم که بتوان از تلفن های ثابت خداحافظی کرد. چراکه اگر دنیای IT هم از این تلفن ها خداحافظی کند، خانم های محترم هیچ وقت این دوست قدیمی را لحظه ای تنها نخواهند گذاشت!

  2. #2
    saharnaz_71 آواتار ها
    • 735

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    May 2012
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    مرسی

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •