حوادث : پسر جوان که بر سر نظافت اتاق پسر عموي خود را با چاقو به قتل رسانده بود به تشريح ماجرا پرداخت.
به گزارش خبرنگار مهر، ساعت 21 و 45 دقيقه دوم مرداد ماه امسال وقوع يک فقره قتل در خيابان هفدهم کوي نصر به کلانتري 137 شهرآرا اعلام شد .
با حضور مأموران در محل جنايت و انجام تحقيقات اوليه مشخص شد که مقتول به نام "محمد . ر" 30 ساله با پسرعموي خود به نام بهنام . ر 23 ساله درگير شده و در حين درگيري بر اثر اصابت ضربه چاقو به قسمت راست سينه مجروح و به قتل رسيده است . بلافاصله با توجه به حضور متهم در محل ارتکاب جنايت ، وي توسط مأموران دستگير و موضوع نيز به پليس آگاهي و پزشکي قانوني اعلام شد .
با تشکيل پرونده مقدماتي و به دستور بازپرس شعبه سوم ويژه قتل دادسراي امور جنايي ، متهم جهت انجام تحقيقات در اختيار اداره دهم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت .
با انتقال متهم به اداره دهم ، وي بار ديگر صراحتا به قتل پسرعموي خود اعتراف کرد و به کارآگاهان گفت : من و محمد کارگر ساختماني هستيم و شب ها نيز در داخل اتاق کوچکي ، در همان ساختمان ، به همراه کارگر ديگري به نام مهدي 26 ساله استراحت مي کنيم . شب حادثه من و محمد بر سر نظافت اتاق با يکديگر درگير شديم. ابتدا من قصد داشتم تا با استفاده از يک عدد بيل از خود دفاع کنم که مهدي بيل را از دستم گرفت و من نيز در يک لحظه با برداشتن چاقويي که در کف اتاق افتاده بود ، ضربه اي به محمد زدم که باعث مرگ او شد .
سرهنگ کارآگاه آريا حاجي زاده معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران بزرگ با اعلام اين خبر گفت: با توجه به دستگيري متهم در محل وقوع جنايت و اعتراف صريح متهم در خصوص ارتکاب جنايت ، بلافاصله پرونده مقدماتي به همراه متهم در مورخه جهت صدور قرار قانوني به شعبه سوم بازپرسي دادسراي امور جنايي تهران ارسال شده است.