حوادث : زني که متهم است دامادش را با ضربه هاي دينام کولر به قتل رسانده ، پس از محاکمه در دادگاه کيفري استان تهران به 10 سال زندان محکوم شد.

به گزارش خبرنگار مهر، پليس رباط کريم 22 تير سال گذشته جسد مردي را پيدا کرد که آثار برجاي ماندن روي بدنش نشان مي داد مورد هجوم فرد يا افرادي قرار گرفته و به قتل رسيده است. ماموران در بررسي سوابق مجيد 40 ساله دريافتند او تاکنون بارها به دليل جرايم مختلف دستگير و روانه زندان شده بود.

مهناز همسر مقتول ابتدا مدعي شد از سرنوشت همسرش خبر ندارد اما پليس در تحقيقات بعدي پي برد مهناز با همدستي مادرش ليلي، دست به قتل شوهرش زده است. مهناز در تحقيقات گفت: وقتي مجيد خواب بود مادرم به سمتش حمله کرد و ضربه محکمي به سرش کوبيد.

با اين اعترافات ماموران مادر مهناز را دستگير کردند و براي مادر و دختر قرار مجرميت و کيفرخواست صادر شد.

در حالي پرونده براي محاکمه به دادگاه کيفري استان تهران فرستاده شد که فرزندان مقتول به عنوان اولياي دم رضايت خود را اعلام کردند.

پنجم تير ماه جلسه دادگاه از جنبه عمومي جرم در شعبه 113 دادگاه کيفري استان تهران برگزار شد. در ابتداي جلسه نماينده دادستان به تشريح کيفرخواست پرداخت و مهناز و مادرش را در قتل مجرم اعلام کرد. در ادامه ليلا ? متهم رديف اول پرونده با قرار گرفتن در جايگاه گفت : مقتول 20 سال دخترم را اذيت مي کرد. او اعتياد شديدي به مواد مخدر داشت و زماني که در زندان نبود مهناز را کتک مي زد. روز حادثه وقتي متوجه شدم او دخترم را کتک زده عصباني شده و با دينام کولر چند ضربه به سرش زدم . در اين قتل تنها بودم و دخترم هيچ نقشي در ماجرا نداشت.

در ادامه مهناز هم با رد اتهاماتش گفت : در زمان قتل من در خانه نبودم و وقتي برگشتم مادرم مجيد را کشته بود. از دادگاه درخواست دارم مرا آزاد کنيد تا پيش دخترانم برگردم.

پس از آخرين دفاعيات متهمان و وکلاي مدافع آنها قضات دادگاه براي صدور حکم وارد شور شده و ليلا را به 10 سال زندان محکوم کردند. مهناز نيز به اتهام معاونت در قتل به پنج سال حبس تعليقي محکوم شد.