حوادث : زني در دادگاه گفت: شوهرم در زندگي هميشه جاي همه تصميم گيري مي کند و حق خود مي داند که در تمام امور مربوط به مراسم ازدواج پسرمان نيز تصميم گيري کند. 30 سال است که اين وضع را تحمل کرده ام اما ديگر نمي خواهم با او زندگي کنم.

به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، زن 53 ساله با حضور در دادگاه خانواده درخواست طلاقش را به قاضي دادگاه ارائه داد و خطاب به قاضي گفت: هر وقت بين من و شوهرم دعوا مي شود شوهرم قهر کرده و به ويلاي ما در دماوند مي روند من و شوهرم دايم بر سر زندگي پسر بزرگمان دعوا داريم چون شوهرم معتقد است بايد در تمام امور مربوط به ازدواج پسرمان دخالت کند و پسرم هر کاري که او مي گويد را بايد انجام دهد.

وي ادامه داد: نمي گذارم شوهرم به پسرم زور بگويد چون پسرم بزرگ شده و خود مي تواند براي زندگي اش تصميم بگيرد. در واقع اين پسرم است که بايد براي مهمترين شب زندگي خود تصميم گيري کند.

اين زن ميانسال خاطر نشان کرد: شوهرم مي گويد هر کجا که او مي خواهد بايد براي پسرمان مراسم جشن عروسي بگيرد و حتي مدل لباس عروس و کت شلوار پسرم را نيز او مي خواهد انتخاب کند.

وي افزود: اکنون تنها 5 ماه به مراسم ازدواج پسرم باقي مانده است که من قصد دارم از شوهرم جدا شوم تا ديگر پسرم از نظر روحي در اين مدت آسيب نبيند.

زن 53 ساله بيان کرد: شوهرم بسيار خودخواه است و فکر مي کنم اگر تاکنون براي هر چيزي که توانسته تصميم گيري کرده از اين به بعد نيز مي تواند در تمامي امور فرزندان خود تصميم گيري کند به همين دليل مي خواهم از او جدا شوم چون از درگيري او خسته شدم و ديگر آبرويي در مقابل عروسم برايم باقي نمانده است.

اين زن ميانسال در پايان خاطر نشان کرد: شوهرم بايد با طلاق دادن من به خود بيايد و از غرور و خود خواهي دست بردارد.

به گزارش ايسنا، قاضي دادگاه پس از شنيدن اظهارات زن ميانسال او را به مصالحه دعوت کرد و به دليل عدم حضور مرد در دادگاه حکمي مبني بر طلاق صادر نکرد.