سلام خسته نباشید من ترم دیگه درسم تمام می شود و می خواهم 24واحد بردارم اما 2درسی که می خواهم بردارم یکی از انها پیش نیاز دیگری است و من قبلا ان درس را بر نداشتم ایا امکان برداشتن این دو درس را دارم لطفا دقیق جواب من را بدهید خیلی ممنون
سلام خسته نباشید من ترم دیگه درسم تمام می شود و می خواهم 24واحد بردارم اما 2درسی که می خواهم بردارم یکی از انها پیش نیاز دیگری است و من قبلا ان درس را بر نداشتم ایا امکان برداشتن این دو درس را دارم لطفا دقیق جواب من را بدهید خیلی ممنون
اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)
http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg
دستتون درد نکنه نگرانیم بر طرف شد
سلام اينكه توي دستورالعمل درس دفاع مقدس اومده دانشجوهايي كه تاپايان نيمسال دوم 90-91 فارغ التحصيل ميشن نيازي به درس دفاع مقدس ندارن ابهام داره .كساني كه تاپايان شهريور91 تموم ميشه اشاره نكرده كه بايد اين درس رو پاس كنند يا نه.اصلا ترم تابستان جز نيمسال دوم حساب ميشه؟اخه بعضي ها ميگن بايد پاس بشه بعضي ها ميگن لازم نبست.تورو خدا پيگيري كنيد كه مني كه فقط يك درس ازم باقي مونده و تا اخر شهريور فارغ التحصيل ميشم بايد دفاع مقدس رو پاس كنم يا نه؟
سلام .من تابستان انتخاب واحد كردم .سر جلسه يكي از امتحانهام نرفتم .نمرش چطوري حساب ميشه
در مورد این موضوع بارها در باشگاه بحث شده است اگر جستجو میکردین به پاسخ خود میرسیدین. طبق قوانین پیام نور حاضر نشدن سر جلسه امتحان به منزله حذف اضطراری میباشد. یعنی درس مورد نظر به صورت اتوماتیک حذف میشود و نمره ای بهش داده نمیشود. و بعدا میتوانید انتخاب کنید و پاس کنید.
موفق باشید
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
ممنون .داشتم دنبال صفحش ميگشتم هنوز به نتيجه نرسيده بودم كه جواب داديد ممنون
سلام خسته نباشید من این ترم اگر 24 واحد بردارم درسم تمام هست اما برای این کار باید 6واحد ترم تابستانم پاس شود که نمره ی یکی از درسهایم هنوز نیامده ایا می توانم در حذف و اضافه24 واحد بردارم ؟ ممنون
با سلام
دوست گرامی اگر کلا 24 واحد داشته باشید و ترم اخر و درستون با این 24 واحد تمام شود باشید اصلا نیازی به رعایت پیش نیاز نستید و به راحتی همه درس های مانده شده را می توتاند اخذ کنید اما در سیستم کلستان این کار امکان پذیر نیست و باید بصورت حضوری با مسئول اموزشی رشته تون در ارتباط باشید تا ایشون بتوانند این کار را براتون بکنند.چون بصورت عادی این کار امکان پذیر نیست.
حداکثر 24 واحد برای دانشجویان ترم اخر مجاز می باشد بدون رعایت پیش نیاز و موارد دیگر/
موفق باشید
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور