سلام
من دانشجوی ترم شش رشته روانشناسی دانشگاه پیام نور مرکز دماوند هستم!
البته ابعلی بودیم بعد نفهمیدیم چی شد یهو ادغام شدیم
بعد پی گیری کردیم دلیل ترکیب واحد ابعلی با مرکز دماوند رو پرسیدیم
هر کی رسید به ما گفت کی بود کی بود من نبودم و خلاصه به هیچ جواب قانع کننده ای نرسیدیم!
از این قضیه که بگذریم
ارائه نمره میان ترم این دانشگاه به قدری بی پایه و اساس بود که من به همه چیز این دانشگاه از بیخ شک کردم!
در امتحان میان ترم زبان تخصصی 2 دوستم که کنار من نشسته بود کلا از رو دست من جوابا رو زد
اون سه گرفت از شش نمره
من صفر
درس دفاع مقدس که استاد سر کلاس با همکاری بقیه بچه ها جواب ها رو میرسوند به همه ،و من حاضرم قسم بخورم که جواب ما چهار تا دختری که کنار هم بودیم عین همه بود نمره من از همه کمتر شد
شدم 2
دوست من که همه رو از رو من زد شد 6
دو تا دختر کناری ما هم شدن چهار
من به معاون و ریس دانشگاه اعلام کردم اقایون تو کلاس ما تقلب شده سر امتحان!
یا همه باید 6 بشن
یا همه باید صفر بشن!
میگن کاری از دست ما بر نمیاد!
اقایون رفتن که پی گیری کنن!و هنوز هم از پی گیری بر نگشتن!(من واقعا نمیدونم تماس گرفتن با استاد چقدر کار صعب و سختی هست که سال ها باید منتظر جواب این پیگیری باشیم)
اگه تو پیام نور نمره میان ترم به تمایلات اساتید بستگی داره که دیگه امتحان گرفتنش چیه!
اگه به امتحانه که چرا انقدر مسخره نمره میدن!
اگرم کشکی کشکیه لطفا مسئولین اعلام کنن که ما این همه درس نخونیم و این همه هزینه صرف رفت و امد نکنیم و نریم دانشگاه و در نهایت از استاد های محترم و محترمه نمره های 1و دو و صفر و ده صدم بگیریم!
حالا من نمیدونم چطور میتونم اعتراض خودم رو نسبت به استاد درس دفاع مقدس اعلام بکنم!(دانشگاه خودمون که کلا مرخصیه!)
دوستان اگه لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشم!