سلام کسی میدونه مشکل سیستم من چیه که گزینه های کاربریمو نمیتونم ببینم
تموم اون چیزاییم که لازم بوده نصب کردم مثل ادوب ریدر یا ادوب اکربات ریدر
سلام کسی میدونه مشکل سیستم من چیه که گزینه های کاربریمو نمیتونم ببینم
تموم اون چیزاییم که لازم بوده نصب کردم مثل ادوب ریدر یا ادوب اکربات ریدر
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
من همین الان سایتو دیدم مشکلی نداشت . برنامه adobe که ربطی به سیستم نداره ... اون فونتایی که رو خود سا یته نصب کردی؟ از کی اینجور شده؟ شاید برنامه ایی نصب کردی یا پاک کردی ... FIRE WALL هم که به نظر نمیاد داشته باشی ولی اگه داری disable کن شاید درست شد. البته مشکل جاوا هم می تونه باشه.
فقط سیستم خودم اینطوریه چون وقتی میرم کافی نت این مشکلو ندارم اون فونتارو نصب کردم،از وقتی ویندوز عوض کردم اینطوری شده
از این لینک با توجه به 32 یا 64 بیت بودن ویندوز آخرین ورژن جاوا (JRE 8) رو نصب کن بعد هم ریستارت ببین حل میشه (البته اگه dsl داری چون حجمش 20 مگ هست).http://www.softpedia.com/progDownloa...oad-34334.html
آپدیت ویندوز شاید چاره ساز باشه مخصوصا اونایی که به اینترنت اکسپلورر و همینطور NET framework . مربوطه با اینا شروع کن چون خیلی زیادن . حواستم باشه تو لیست آپدیتا kb 971033 نصب نکنی چون اکتیو ویندوزو میپرونه !
البته بد نیست قبل آپدیت fire wall ویندوزو خاموش کنی بعد restart و تست کن اگه فایده نداشت دوباره روشنش کن.