بسیاری از کاربران، چشمبهراه Galaxy S III هستند و برای کار با آن لحظهشماری میکنند. در این بین، متخصصان XDA هم بیکار ننشستهاند و این اسمارتفون را روت کردهاند. از آنجا که بوتلودر گالکسی اس ۳ هم، مشابه گالکسی اس ۱ و ۲ و گالکسی نوت، از نوع قفلشده نیست، کار روتکردن آن چندان سخت نیست.
سامسونگ میتوانست کار هکرها و توسعهدهندگان را در روتکردن Galaxy S III دشوار کند، ولی این شرکت هوای انجمنهای کاربری را داشته و با استفاده از بوتلودر قفلنشده، خدمت بزرگی به آنها کرده است. به نظر میرسد سامسونگ، برخلاف بعضی از رقبا، با سفارشیسازی و انجام تغییر در محصولات خریداری شده توسط کاربران، مشکلی ندارد. البته درستش هم همین است.
خب اگر شما هم مایل به انجام تغییرات در اسمارتفونها هستید و سرتان برای کلنجار رفتن با موبایلها درد میکند، تا زمانی که Galaxy S III به دستتان برسد، بد نیست با روند کلی بوتکردن این اسمارتفون چهار هستهای آشنا شوید. فقط توجه داشته باشید که مسئولیت عواقب احتمالی ناشی از روتکردن دستگاه با خودتان است. حالا اگر این مسئولیت را میپذیرید، ادامه مطلب را بخوانید:
قدم ۱: کرنل حفاظتنشده (insecure kernel)، ساختهشده بر پایه فریمور XX NEE ALE8، را از Chainfire دانلود کنید.
قدم ۲: ODIN 1.85 را از اینجا دانلود کنید. از این برنامه برای فلشکردن کرنل حفاظتنشده استفاده خواهیم کرد.
قدم ۳: هنگامی که این دو فایل را دریافت کردید، آنها را از حالت فشرده خارج کنید. برای این کار میتوانید از WinRar یا دیگر برنامههای مشابه استفاده کنید.
قدم ۴: پس از خارجکردن کرنل از حالت فشرده، یک فایل با پسوند tar. خواهید دید.
قدم ۵: دستگاه خود را در حالت Download Mode قرار دهید. برای این کار، کلید کاهش ولوم صدا را همزمان با کلید روشن/خاموش (کلید قفل) بفشارید و هر دو را برای چند لحظه نگه دارید. سپس هنگامی که لازم شد، کلید افزایش ولوم را بفشارید.
قدم ۶: ODIN را اجرا کنید. دستگاهتان را از پورت USB به رایانه متصل کنید. در ODIN بر روی PDA کلیک کنید و سپس مسیر فایل tar. (بهدست آمده از مرحله ۴) را به آن بدهید.
قدم ۷: بر روی Start کلیک کنید. فلشکردن گوشی آغاز میشود.
قدم ۸: اکنون باید روت insecure را به روت کامل (Full root) تبدیل کنید. برای این کار، باید گوشی Galaxy S III را بوت کنید و سپس با رفتن به Settings > Applications > Development، گزینه USB Debugging را فعال کنید.
قدم ۹: روت insecure اجازه استفاده از دستورات روت adb (همان Android Debug Bridge) را به شما میدهد، ولی در این حالت، نرمافزارهای موجود در دستگاه نمیتوانند از مجوز Superuser استفاده کنند. به همین دلیل باید SuperSU را نصب کنید.
قدم ۱۰: فایل sgs3-root-install.zip را از XDA Developers دانلود کنید. این فایل زیپ، دارای SuperSU v0.89 است. آن را از حالت فشرده خارج کنید.
قدم ۱۱: adb را اجرا و سپس بر روی install.bat دبلکلیک کنید. پس از یک بار بوتکردن، دستگاه گالکسی اس ۳ شما کاملاً روت خواهد شد.
منبع: mobile: چگونه Galaxy S III را روت کنیم؟