حوادث : پيرزن صد و يک ساله ساکن شمال سوئد پس از مواجهه با يک دزد در منزل خود، چندين بار با چوب روي سر او زد تا بالاخره موفق شد دزد را بترساند و فراري دهد.
اين پيرزن شجاع که در منزل تنها بود، پس از شنيدن صداي زنگ خانه درب خانه را گشود و فردي حدود 44 ساله خود را مامور پليس معرفي کرد و وارد شد. پيرزن از اينکه مرد به ظاهر پليس به هنگام وارد شدن، صندلي چرخدار او را هل داد، بسيار متعجب شد.
پيرزن متوجه شد که فرد وارد شده به منزلش پليس نيست بلکه يک دزد است. پيرزن بلافاصله عصاي خود را که معمولا براي برداشتن اشيا از آن استفاده مي کرد، برداشت و در حالي که دائم مي گفت: "واقعا فکر کردي مي تواني يک پيرزن صدساله را به قتل برساني"، چندين ضربه به سر دزد وارد کرد و او را با عصاي خود به طرف ديوار هل داد و چند بار عصايش را در هوا چرخاند. در همين ميان همسايه اي که از سروصداي داخل خانه مشکوک شده بود درد را باز کرد و سارق ناشي و کتک خورده به سرعت در درب جلويي منزل پيرزن گريخت.
به نوشته روزنامه محلي لوکال، گفته مي شود که مرد سارق تاکنون به همين شيوه از 16 منزل متعلق به 14 قرباني بالاي 90 سال دزدي کرده اما خود وي پس از دستگيري تمام اتهاماتش را رد کرده است.