بهداد سليمی به رغم اينكه يكی از شانسهای قطعی كسب مدال طلای ايران در بازی های المپيك لندن به شمار می رود اما می گويد كه اصلا به نتايج وزنهبرداری در المپيك خوشبين نيست.
ایسنا: بهداد سلیمی به رغم اینكه یكی از شانسهای قطعی كسب مدال طلای ایران در بازیهای المپیك لندن به شمار میرود اما میگوید كه اصلا به نتایج وزنهبرداری در المپیك خوشبین نیست و اعتقاد دارد با شرایط ضعیف رسیدگی به وضعیت المپیكیها به ویژه المپیكیهای مدالآور، نه تنها روحیهای ندارد بلكه هیچ قولی برای كسب مدال طلا به كسی نمیدهد.
بهداد سلیمی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) درباره آخرین وضعیت آمادگیاش گفت: شرایط خوب است. در حال حاضر 90 درصد آمادگی لازم را برای لندن كسب كردهام. انشاءالله در طول 74 روز باقی مانده به اوج آمادگی میرسم. وضعیت اردوها هم خوب است. كادر فنی تیم ملی زحمات زیادی میكشد تا اردوها را به بهترین شكل ممكن برگزار كند.
وی در پاسخ به این پرسش كه میزان پشتیبانی و حمایتها برای بازیهای 2012 از ورزشكاران المپیكی چقدر است؟ تاكید كرد: من قبلا هم حرفهایم را زدهام. بحث حمایت وزارت ورزش و كمیته المپیك بسیار ضعیف بوده است. همه صحبت میكنند اما باید به حرفهایشان عمل كنند. اگر به وعدهها عمل شود، مطمئن باشید كه نتیجهاش را در لندن خواهیم دید. با این وضعیت انتظار مدال داشتن خیلی انتظار بیش از حدی است.
قهرمان سنگین وزن وزنهبرداری جهان با تاكید بر اینكه اصلا به كسب نتایج خوب وزنهبرداری در المپیك خوشبین نیست، خاطرنشان كرد: با این وضعیت اصلا به المپیك خوشبین نیستم. با اینكه میگویند من امید اول كسب مدال طلا هستم، هیچ قولی به كسی نمیدهم. ناراحتیهای من بیشتر از این است كه همه از بهداد سلیمی انتظار طلا دارند اما هیچ كس نمیآید به انتظارات ما گوش دهد و آن را برآورده كند. مسئولان ورزش وقتی روی من حساب ویژه باز كردهاند انتظار دارم كه با شرایط ویژهای رسیدگی كنند و به هر حال طوری رفتار كنند كه توقعاتم برطرف شود.
دارنده چندین نشان طلای رقابتهای جهانی و آسیایی یادآور شد: المپیك یك رویداد خاص با شرایط بسیار خاص است و به رسیدگی ویژهای احتیاج دارد. بحث كم كردن پاداشها و رسیدگی نكردن خوب به وضعیت مالی ورزشكاران چندان جالب نیست. متاسفانه خیلی ضعیف در زمینه مالی كار كردند. فكر نمیكنم خواستههای ما برای مسئولان ورزش خواستههای بزرگی باشد. شاید گرفتن پاداشها و رسیدگی به وضعیت مالی تا حدودی برای ما راضی كننده باشد ولی فكر نمیكنم پرداخت جایزه به كسانی كه شانس مدال هستند، برای یك وزارت كار سختی باشد.
بهداد سلیمی در اردوی تیم ملی وزنهبرداری
سلیمی ادامه داد: اگر قرار بود 150 سكه ما را نصف كنند و به حدود 80 سكه برسانند و آن را هم با قیمت سال 89 پرداخت كنند، همان پاداش را در سال 89 میدادند خیلی بهتر بود. با تورم و وضعیت اقتصادی موجود این اقدام اصلا جالب نیست. قیمت همه چیز سرسامآور بالا رفته و برعكس جوایز ما سرسامآور پایین آمده است! 150 سكه به قیمت 600 هزار تومان، 90 میلیون تومان میشود اما از این رقم فقط 26 میلیون به من پرداخت كردهاند! نباید با این شرایط از من انتظار داشته باشند. نباید انتظار داشته باشند كه روحیهای داشته باشم و هیچ قولی بدهم.
شانس نشان طلای ایران در بازیهای المپیك لندن با بیان اینكه بازدید مسئولان وزارت ورزش از اردوها میتواند در روحیه المپیكیها مثمر ثمر باشد، به ایسنا گفت: بازدید وزیر و حضورش در سالن تمرین میتواند مثبت باشد به شرطی كه با دست پر بیاید و فقط به صرف حضور به ما سر نزند. جدا از اینكه ورزشكاران سرباز كشور هستند و وظیفه دارند كه تلاش كنند و از طرفی دوست دارند كه افتخارآفرین باشند، اما زندگی شخصی هم دارند. ما نمیتوانیم فقط مدال طلای المپیك بیاوریم اما به وضعیت ما رسیدگی مالی نشود. این گونه نمیتوانیم زندگی را پیش ببریم. مسئولان باید با دست پر بیایند و روحیه خوب به ورزشكاران بدهند. المپیك میدان كماهمیتی نیست. در این دوره میزبان كشوری است كه برای ما بالا بردن پرچم ایران در این كشور كار بسیار بزرگی است. من با ورزشكاران كشتی و شمشیربازی صحبت كردم. با این وضعیت رسیدگی به المپیك خیلی روحیه و انگیزه نداشتند.
وی در واكنش به پرداخت جوایز سال 90 به قیمت معادل 400 هزار تومان برای هر سكه خاطرنشان كرد: نمیدانم باید چه بگویم. مسئولان وزارتخانه تصمیم جالبی گرفتهاند. اصلا نمیدانم جریان چیست؟ شاید به خاطر كمبود بودجه است و شاید به دلایل دیگر!