بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: جنجال بخاطر کلیپ کتک زدن یک دختر 10ماهه ! + عکس

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

New 2 جنجال بخاطر کلیپ کتک زدن یک دختر 10ماهه ! + عکس

مدتی است که از انتشار یک کلیپ از بدرفتاری مادری با فرزندش می گذرد اما این کلیپ جنجال زیادی به پا کرده است...

مدتی است که از انتشار یک کلیپ از بدرفتاری مادری با فرزندش می گذرد اما این کلیپ جنجال زیادی به پا کرده است.
    در این کلیپ مادری درحال کتک زدن کودک 10 ماهه اش می باشد که در کشور مالزی اتفاق افتاده است.

پلیس مالزی دست بکار شده و توانست این مادر سنگدل را دستگیر کند. این مادر در زمان وقوع این حادثه 18سال سن داشته و دختر 10 ماهه اش را در مقابل یکی از دوستان کتک میزده که دوستش از این ماجرا فیلم برداری کرده و در اختیار پلیس قرار می دهد.
    پس از دستگیری این مادر، کودک وی به بستگانش سپرده شده و خودش به 18 ماه زندان محکوم شده است.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

roya 90 آواتار ها
    • 805

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    cvvfv
    شغل , تخصص
    cvsvs
    رشته تحصیلی
    vs
    راه های ارتباطی

لیاقت مادر شدن رو نداره

alamatesoall آواتار ها
    • 7,384

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    روانشناسی
    راه های ارتباطی

کارش درست نبوده ولی این درست نیست که راحت در مورد مادر قضاوت کنیم و بگیم عجب آدمیه شاید در شرایط خیلی بدی باشه اونم در این سن کم ممکنه مسائل و مشکلاتی زجرش میدن و قدرت صبر و تحمل رو ازش گرفتن که تبدیل به همچین آدمی شده

roya 90 آواتار ها
    • 805

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    cvvfv
    شغل , تخصص
    cvsvs
    رشته تحصیلی
    vs
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط alamatesoall نمایش پست ها
    شاید در شرایط خیلی بدی باشه اونم در این سن کم ممکنه مسائل و مشکلاتی زجرش میدن و قدرت صبر و تحمل رو ازش گرفتن که تبدیل به همچین آدمی شده
    بدترین شرایط هم توجیه کننده ی کار این خانوم نیست. 18 سال اصلا سن کمی نیست . اگه دچار یک نوع اختلال روانی شده باشه که براش آرزوی سلامتی میکنم ولی در غیر این صورت امیدوارم خداوند اونو به راه راست هدایت کنه!

بچه ی از همه جا بی خبرش چه گناهی داره! خودت از همه بهتر میدونی که فردا این بچه میشه یک عقده ای بیمار . که وبال گردن جامعه میشه و پیامد های اون حتما دامن جامعه رو میگیره. اگه به قول فروید نگیم که کل شخصیت انسان در کودکی شکل میگیره ولی به تاثیر دوران کودکی در شکل گیری شخصیت ایمان داریم.
    امیدوارم خدا همه ی مارو به راه راست هدایت کنه تا دیگه شاهد کودک آزاری در دنیا نباشیم

همیشه سعی میکنم که تاپیکهایی که با این عناوین هست رو نخونم چون بدجور تو روحیه ام تاثیر منفی میذاره و چند روز فکرمو درگیر خودش میکنه. ولی نمیدونم چرا باز میخونمشون ....

alamatesoall آواتار ها
    • 7,384

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    روانشناسی
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط roya 90 نمایش پست ها
    بدترین شرایط هم توجیه کننده ی کار این خانوم نیست. 18 سال اصلا سن کمی نیست . اگه دچار یک نوع اختلال روانی شده باشه که براش آرزوی سلامتی میکنم ولی در غیر این صورت امیدوارم خداوند اونو به راه راست هدایت کنه!

بچه ی از همه جا بی خبرش چه گناهی داره! خودت از همه بهتر میدونی که فردا این بچه میشه یک عقده ای بیمار . که وبال گردن جامعه میشه و پیامد های اون حتما دامن جامعه رو میگیره. اگه به قول فروید نگیم که کل شخصیت انسان در کودکی شکل میگیره ولی به تاثیر دوران کودکی در شکل گیری شخصیت ایمان داریم.
    امیدوارم خدا همه ی مارو به راه راست هدایت کنه تا دیگه شاهد کودک آزاری در دنیا نباشیم

همیشه سعی میکنم که تاپیکهایی که با این عناوین هست رو نخونم چون بدجور تو روحیه ام تاثیر منفی میذاره و چند روز فکرمو درگیر خودش میکنه. ولی نمیدونم چرا باز میخونمشون ....

رویا جان من قبول دارم که کارش اشتباه بوده کاری هم به مسائل روانشناسی نداریم بحث ما سر یه موضوع دیگه ست من میگم چرا در مورد آدما راحت قضاوت میکنیم و لعنت و نفرینشون میکنیم در صورتی که اگر خودمون در شرایطی مثل شرایط همون آدما قرار بگیریم شاید بدتر از اینا رو مرتکب شیم آدمی که از کودکی در رفاه بوده و توسط پدر و مادر دموکراتیک تربیت شده و با این شیوه رشد کرده هیچ وقت نمیتونه جای آدمی باشه که توسط آدمای سلطه گر و زورگو بزرگ شده و الان همین شیوه رو میخواد سر بچه ی خودش پیاده کنه
    دولت بجای اینکه بیاد این ادم رو مجازات کنه باید مهارت های زندگی درست رو به مردم کشورش یاد بده (کاری که همینجا توی ایران در این چن سال اخیر داره اجرا میشه و کلاسای مهارت زندگی توسط اساتید مجرب واسه عموم مردم برگزار میشه و خیلی هم نتیجه بخش بوده) حالا بگذریم از این حرفا میخوام فقط واسه یه لحظه خودت رو جای اون مادر بذاری و بعد راجع بهش قضاوت کنی باور کن همین جامعه ست که از این زن یه همچین موجودی ساخته اون زن هر چی باشه از من و تو که حالا نشستیم و راحت داریم از کاری که کرده انتقاد میکنیم و سرزنشش میکنیم نسبت به بچه ش دل رحم تره و صلاح بچشو بیشتر میخواد
    در ضمن 18 سال سنی نیست که یه زن بتونه عهده دار مسئولیت مادر بودن و فرزندپروری باشه و به نظر من فوق العاده سن کمی هستش