یکی از اولین کسانی که در فوتبال ایران انگ منشوری بودن را بر پیشانی خود دید و نیم فصل از فوتبالش را با همین بهانه دور از میدان به سر برد...

آتی نیوز: پرداخت جزای نقدی، حبس تعلیقی و تحمل چندین ضربه شلاق حکمی بود که برای مدافع منشوری استقلال از سوی دادگاه های همدان صادر شد و این حکم نیز به مورد اجرا در آمد. عمران زاده به همین جهت از سوی فدراسیون فوتبال منشوری شد و ناچار شد نیم فصل را از فوتبال بیرون بماند. یکی از اولین کسانی که در فوتبال ایران انگ منشوری بودن را بر پیشانی خود دید و نیم فصل از فوتبالش را با همین بهانه دور از میدان به سر برد، حنیف عمران زاده مدافع تیم استقلال تهران بود که به همراه علیرضا نیکبخت واحدی نامشان را به عنوان اولین منشوری های ایران ثبت کردند.

مدافع استقلال تهران که این روزها با مصاحبه هایش بار دیگر خودش پرونده منشوری بودنش را باز کرده و مدعی است که بی جهت و بی گناه و تنها با کارشکنی مدیرعامل سابق باشگاه پاس منشوری شده و شش ماه از میادین فوتبال دور بود و به همین دلیل به آه و ناله و نفرین در حق مدیرعامل سابق باشگاه پاس می پردازد، در آخرین سال حضورش در این باشگاه به اتهام مزاحمت نوامیس و با شکایت شخصی توسط مامورین انتظامی در کلانتری شکریه همدان بازداشت و پس از تشکیل و تکمیل پرونده، این پرونده به شعبه شماره 2 دادسرای همدان ارجاع شد و مراحل رسیدگی به این پرونده آغاز گردید. سرانجام و پس از مدتها و با توجه به رایزنی های فراوان مسئولین باشگاه پاس با شاکیان خصوصی، شاکی مربوطه و پدرش نسبت به مختومه شدن این پرونده رضایت دادند، اما در نهایت حکم دادگاه عمران زاده را به تحمل ضربات شلاق، حبس تعلیقی و پرداخت جزای نقدی محکوم کرد که در نهایت این حکم برای عمران زاده در تابستان سال 88 به مورد اجرا گذاشته شد.


در این خصوص رضائی معاون کانون هواداران تیم پاس در آن زمان به آتی نیوز می گوید: من خودم مدت ها از طرف باشگاه ماموریت داشتم که پیگیر پرونده قضائی عمران زاده باشم و حتی در مقطعی این بازیکن با سند خانه من که به عنوان وثیقه برای آزادی وی گذاشته بودم از زندان خارج شده بود. همچنین یکی دیگر از اعضای هیات مدیره کانون هواداران باشگاه پاس در آن زمان که مایل به افشای نامش نبود نیز می گوید: بنده از طرف باشگاه پاس از یک سو با حنیف و خانواده اش در ارتباط بودم و از سوی دیگر با شاکی و خانواده او. حتی یکبار هم بنده جواز کسب خود را برای آزادی موقت حنیف در گروی دادگاه گذاشتم که همین موضوع داشت برای بنده و خانواده ام ایجاد دردسر می کرد.


اما متاسفانه بعد از اینکه مشکل حنیف حل شد حتی یک تماس کوچک هم جهت تشکر با من نگرفتند در حالی که زمانی که برای آزادی سند لازم داشتند مرتبا با من در تماس بودند. رمضانی یکی دیگر از مسئولین آن زمان باشگاه پاس نیز با تائید همه اتفاقات روی داده می افزاید: عمران زاده اگر منشوری شد به خاطر عملکرد خودش بود.

این کاملا طبیعی بود که دادگاه رسیدگی به پرونده عمران زاده از احکام صادره در خصوص این پرونده فدراسیون فوتبال را نیز آگاه نماید. ضمن اینکه باشگاه پاس نیز که موظف و مکلف بود که از مراحل طی شده در این پرونده فدراسیون را مطلع سازد وگرنه فعالیت های این باشگاه با مشکل مواجه می شد. اما تمام این اتفاقات محرمانه بود تا حتی المقدور به آبروی حنیف و خانواده اش و همچنین شاکیان پرونده خدشه دار نشود. اما متاسفانه خود حنیف با مصاحبه هائی که انجام داد این موضوع را باز کرد و این درست نیست که حنیف به خاطر عملی که خود انجام داده و تاوان آن را هم پس داده، مدعی شود که آه و ناله اش پشت سر کسی است.

قائم مقام فعلی باشگاه پاس نیز همچنین می گوید: حنیف را سالهاست که می شناسم. او از تیم جوانان و امید پاس در دستگردی شاگرد خود ما بوده. او قلبا بچه خوبیست ولی بعضی وقتها کارهائی می کند که از او بعید است. مثل حالا که مشخص نیست چرا یکبار دیگر خودش بحث منشوری بودنش را مطرح می کند تا بعد از دو سه سالی که از این موضوع می گذرد باز هم اذهان عمومی در فوتبال این خاطرات را به یاد بیاورد.