خبرگزاری فارس: دبیر انجمن علمی دانشجویی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل از برگزاری دومین سمینار ملی هک و امنیت اطلاعات در فروردین‌ماه سال 91 در شهرستان آران و بیدگل خبر داد.





حامد رضازاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کاشان اظهار داشت: پس از برگزاری موفق نخستین سمینار هک و امنیت اطلاعات در اسفندماه سال 1389 و استقبال چشمگیر علاقه‌مندان سراسر کشور بر آن شدیم تا برای دومین بار این سمینار را برگزار کنیم.

وی افزود: این سمینار در راستای ارتقای سطح علمی دانشجویان و اساتید رشته‌های مهندسی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و علوم کامپیوتر دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می‌شود.
دبیر انجمن علمی دانشجویی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل، آشنایی بیشتر دانشجویان با انواع روش‌های هک، امنیت اطلاعات، حفاظت از حریم شخصی و جلوگیری از نفوذ کاربران و همچنین آشنایی هر چه بیشتر مسئولان فناوری اطلاعات و انفورماتیک سازمان‌های دولتی با مبحث امنیت اطلاعات را از جمله اهداف برگزاری این سمینار عنوان کرد.
رضازاده ادامه داد: سمینار تخصصی-علمی هک و امنیت اطلاعات در سطحی کشوری بین تمام دانشگاه‌ها با حضور گروه امنیتی«آشیانه» و اساتیدی برجسته طی یک روز برگزار می‌شود.
این مسئول تصریح کرد: رئیس پلیس فضای تبادل اطلاعات(فتا) که مرتبط‌ترین حوزه با مبحث امنیت اطلاعات محرمانه و حملات سایبری است از مدعوین این سمینار هستند.

وی با اعلام اینکه سمینار ملی هک و امنیت اطلاعات، 24 فروردین سال 91 در سالن فیض دانشگاه کاشان برگزار می‌شود خاطرنشان کرد: مدرسان این سمینار دو نفر از مدیران گروه امنیتی آشیانه هستند که تا کنون سایت‌های ناسا، موساد و هزاران سایت آمریکایی و رژیم صهیونیستی را هک کرده‌اند.
رضازاده در پایان اذعان داشت: دانشجویان و علاقه‌مندان به شرکت در این سمینار می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت رسمی سمینار دومین سمینار ملی هک و امنیت اطلاعات جهت ثبت‌نام اقدام کنند.