بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 14

موضوع: نحوه چگونگی گذراندن درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه پیام نور + بخشنامه

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

New6 نحوه چگونگی گذراندن درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه پیام نور + بخشنامه

نحوه چگونگی گذراندن درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه پیام نور از سوی سازمان مرکزی اعلام شد.

بر اساس بخشنامه شماره ۹۳۱۴۰/۳/د که در تاریخ ۲۳ اسفند ۱۳۹۰ از سوی عبدا… معتمدی – معاون سنجش و آموزش دانشگاه پیام نور صادر شده است ، نحوه چگونگی گذراندن درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه پیام نور اعلام شد.

پیرو نامه شماره ۲۵۴/۶۸/۳ مورخ ۲۱/۹/۹۰ درخصوص ارائه درس آشنایی با دفاع مقدس به عنوان درس اختیاری ( اجباری) برای کلیه دوره های مقطع کارشناسی مطابق بند ذیل به آگاهی می رساند:

۱- دانشجویانی که تا نیمسال دوم ۹۱-۹۰ در دانشگاه پیام نور دانش آموخته می شوند و یکی از دروس عمومی آشنایی با قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران،انقلاب اسلامی ایران،آشنایی با دفاع مقدس و اندیشه سیاسی امام خمینی را گذرانده اند نیازی به گذراندن درس اختیاری آشنایی با دفاع مقدس ندارند.

۲- دانشجویانی که درس آشنایی با دفاع مقدس را به عنوان درس عمومی اخذ و گذرانده اند نیازی به گذراندن درس مذکور به عنوان درس اختیاری ندارند.

۳- سایر دانشجویان که شامل بند ۱ و ۲ نمی شوند باید بر اساس مقررات درس مذکور را اخذ و بگذرانند. شایان ذکراست در صورتیکه رشته هایی فاقد درس اختیاری باشد درس مذکور اضافی الزامی درج می شود و به واحدهای گذرانده لازم جهت فراغت از تحصیل اضافه و در میانگین کل موثر می باشد .

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 396

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    آسمان آبي
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مترجمي زبان انگليسي
    راه های ارتباطی

ممنون

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    خمینی شهر
    شغل , تخصص
    کارمند
    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    راه های ارتباطی

سلام من تابستان بااخذ 6واحد فارغ ازتحصیل خواهم شد درضمن دوسال خدمت راهم درخط مقدم جبهه بودم ایا دفاع مقدس شامل من هم میشود ؟ کیان 110 ازاصفهان

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    خمینی شهر
    شغل , تخصص
    کارمند
    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    راه های ارتباطی

سلام من تابستان امسال بااخذ 6واحد فارغ التحصیل میشوم درضمن دوسال هم درخط مقدم جبهه بوده ام ایا مشمول گرفتن درس دفاع مقدس میشوم ؟خدانگهدار اصفهان کیان 110

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط کیان 110 نمایش پست ها
    سلام من تابستان امسال بااخذ 6واحد فارغ التحصیل میشوم درضمن دوسال هم درخط مقدم جبهه بوده ام ایا مشمول گرفتن درس دفاع مقدس میشوم ؟خدانگهدار اصفهان کیان 110
    با سلام
    خیر شامل شما دوست گرامی نمی شود.
    موفق باشید
    روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

سرگردان آواتار ها
    • 16

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    ايران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    حقوق قضايي
    راه های ارتباطی

حالا خدا وكيلي راستشو بگين درسش اسونه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه من اين تابستون برداشتم تورو خدا هركي هرچي ميدونه بگه

Mortezaacc آواتار ها
    • 67

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تهران
    راه های ارتباطی

سلام
    من درس آشنایی با دفاع مقدس رو برداشتم . متن کتاب خیلی خیلی آسون و حذفیات زیاد داره
    الانم یه بار کتاب رو تمام کردم دارم دوره می کنم.. از نظر متن کتاب خیالت راحت باشه !!!

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام. من فقط یک درس واسه مهر ارایه به استاد واسم مونده که همون مهر فارق التحصیل میشم. آیا این درس دفاع مقدس به منم تعلق میگیره و هیچ راهی نیست که من این درسو نگذرونم؟؟؟ چون با وجود این درس یک ترم بیشتر میمونم و همه برنامه هام خراب میشه

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام. من فقط یک درس واسه مهر ارایه به استاد واسم مونده که همون مهر فارق التحصیل میشم. آیا این درس دفاع مقدس به منم تعلق میگیره و هیچ راهی نیست که من این درسو نگذرونم؟؟؟ چون با وجود این درس یک ترم بیشتر میمونم و همه برنامه هام خراب میشه

• 5

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط مصطفی... نمایش پست ها
    با سلام
    من هم کلا برای ترم تابستان 6 واحد داشتم که متاسفانه به دلیل زلزله آذربایجان محل امتحان ما تغییر کرده بود و من نمیدونستم برای همین نتونستم در امتحان اولم شرکت کنم.
    حالا آیا من میتونم این درس رو به صورت تک درس بردارم یا باید به خاظر آشنایی با دفاع مقدس یه ترم دیگه معطل شوم؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع