۱۰-۱۲ روز مانده به عید ۱ لیوان گندم را درون کاسه ای بریزید ، درون کاسه اب بریزید تا اندازه ای که روی گندم ها را بپوشاند ، هر روز اب کاسه را تعویض کنید. پس از ۲ روز گندم ها شروع به جوانه زدن میکنند و باید اب کاسه را خالی کنید ، گندم ها را درون یک دستمال نخی مرطوب قرار دهید ( دستمال باید همیشه مرطوب باشد ). پس از اینکه گندم ها شروع به ریشه زدن کردند انها را از دستمال خارج کنید ، درون ظرف اصلی یک لایه پنبه قرار دهید و گندم ریشه زده را روی پنبه پخش کنید ، روی گندم ها را پارچه نخی بیندازید و هر روز روی دستمال را با اب اسپری کنید تا گندم ها ساقه دار شوند. وقتی گندم ها ساقه نقره ای رنگ زدند پارچه را از روی انها برداشته و ظرف را در جایی خنک و کنار منبع نوری مانند پنجره قرار دهید ( از تابش مستقیم افتاب خودداری کنید ) ، هر روز روی گندم ها را با کمی اب اسپری کنید. در کاشت سبزه استفاده از ظروف سفالی و چینی نتیجه بهتری خواهد داشت ، هر چه بلندی پنبه کمتر باشد عمر سبزه بیشتر میشود ، آبی که در طی مراحل کشت سبزه عید استفاده میکنید باید ولرم باشد. اگر در محیط گرم و خشک زندگی میکنید تا مرحله ای که جوانه ها هنوز به یک سانتیمتری نرسیده اند از پارچه مرطوب همچنان استفاده کنید.