مواد لازم برای تهیه ی ماهی شکم پر:

ماهی سفید – ۱عدد

مغزگردو ساییده شده – ۲۵۰ گرم
پیاز سرخ شده – ۶ قاشق غذاخوری
سبزی معطرخرد شده – ۸ قاشق غذاخوری
آبغوره – نصف استکان
نمک ، فلفل و گلپر- به مقدار لازم

طرز تهیه ی ماهی شکم پر:

فلس های ماهی را بگیرید و داخل شکم آنرا خالی کرده و خوب تمیز کنید. حالا گردوی ساییده شده، پیاز سرخ شده و سبزی معطر شامل گشنیز، جعفری، نعنا، پونه را با هم مخلوط و در آخر آبغوره و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. بجای آبغوره می توانید از آب انار نیز استفاده کنید.
اکنون نمک و فلفل و گلپر رو با هم مخلوط کنید و داخل شکم ماهی بپاشید. سپس شکم ماهی را از مواد بالا پر کرده و بعد با نخ و سوزن بدوزید. روی ماهی کمی روغن بمالید تا سطح آن وقتی ماهی را در فر قرار می دهید طلایی شود. سینی فر را چرب کنید و ماهی را در آن قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۱ ساعت با حرارت ۲۱۰ درجه سانتیگراد بپزد. ( فر را از قبل روشن کنید).
بعد ازاینکه ماهی خوب پخت خیلی با احتیاط آنرا در ظرف مورد نظر خود چیده و نخ را از آن جدا کنید. اگر از مواد داخل ماهی چیزی اضافه مانده میتوانید بعنوان تزئیین کنار ماهی بگذارید.