بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: امسال که گذشت!! برای امتحان ارشد رشته it سال 92 از کجا شروس کنیم ؟

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

new12 امسال که گذشت!! برای امتحان ارشد رشته it سال 92 از کجا شروس کنیم ؟

سلام

من ای تی میخونم میخوام برای ارشد سال 92 از الان شروع کنم

داشتم دنبال منابع میگشتم که به وب شما برخوردم

خواهشن اگه کسی اطلاع داره یه راهنمایی کلی بهم کنید که از کجا شروع کنم . خودتو بزار جای من اگه یه سال وقت داشتی چکار میکردی؟؟

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط minoo_sher نمایش پست ها
    سلام

من ای تی میخونم میخوام برای ارشد سال 92 از الان شروع کنم

داشتم دنبال منابع میگشتم که به وب شما برخوردم

خواهشن اگه کسی اطلاع داره یه راهنمایی کلی بهم کنید که از کجا شروع کنم . خودتو بزار جای من اگه یه سال وقت داشتی چکار میکردی؟؟
    با سلام
    من شخصا اول منابع اصلی مربوط به دروس را می خواندم و بعداز تسلط نسبی بر موضوعات و مفاهمی درسی می رفتم از منابع کمکی خوب و تست پس داده شده مثل کمک اموزشی مثل مسوسسات پوران پژوهان استفاده می کنم و در نهایت تست زنی و خلاصه نکات و مرور مطالب

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

salam....manam mikham vase arshade IT bekhonam ...manabesh chia hastano che ketabayi hastan....age kasi IT khonde lotfan rahnamayi kone

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط n4r4nji نمایش پست ها
    salam....manam mikham vase arshade IT bekhonam ...manabesh chia hastano che ketabayi hastan....age kasi IT khonde lotfan rahnamayi kone

با سلام

دوست گرامی از ادرس و تاپیک زیر در باشگاه هست استفاده کنید

[COLOR=redروش]منابع پيشنهادي ارشد مجموعه مهندسی کامپیوتر و it

[/COLOR]

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

منابع پيشنهادي براي كنكور it دروس مشترك اهميت ويژه اي در كنكور دارند بايد بيشتر روي اونا تمركز كرد. گسسته(rosen به عنوان منبع درسي و كتاب پوران پژوهش و راهيان ارشد براي تست)اگه خواستين rosen رو بخونين حتما همه تمرينهاش رو حل كنيد.مهندسي نرم افزار(پرسمن بع عنوان منبع درسي كه ترجمه سالخورده نسبت به بقيه ترجمه هاي اون بهتره )شبكه (تننباوم به عنوان منبع و كتاب 3000مساله شبكه براي تست)ساختمان داده ها (iهورويتز به عنوان مرجع ومقسمي براي تست)طراحي الگوريتم (clrs به عنوان مرجع و مقسمي براي تست)نكته اي كه بايد گفت اينه كه درس هاي ساختمان گسسته و شبكه نسبت به دروس ديگه نياز به مطالعه و تمركز بيشتري دارن.(البته اين نظر منه)اما براي دروس تخصصي سيستم عامل(استالينگ براي مرجع و مقسمي براي تست)البته به علت زياد بودن حجم اين كتاب من كتاب schaum رو توصيه مي كنم.پايگاه داده ها (ديت )هوش مصنوعي راسل و نوروینگ انتشارات دانشگاه مشهد توصيه شده.معماري البته كه مرجع اين درس كتاب موريس مانو است ولي راهيان ارشد مي گن خوبه ولي جواب تستها غلط زياد داره و پوران پژوهش هم خوبه.مديريت هم شما بايد يك كتاب براي يارگيري مباني مديريت بخونيد كه من جزوه پارسه رو پيشنهاد مي كنم بعلاوه كتابInformation Technology for Management: Transforming Organizations in the Digital Economy by Efraim Turban (Author), Dorothy Leidner (Author), Ephraim McLean (Author), James Wetherbe (Author)كه البته ترجمه پنج فصل اول اون تو بازار هست.و يه كتاب ديگه هم هست كه مال دانشگاه علم و صنعت است ولي اون رو توصيه نمي كنمو زبان تخصصي رو هم هرچي بخوني خوبه.

برچسب برای این موضوع