دشمن سرسخت خستگی و سرشار از مواد مغذی است و عملکرد بدن را به نقطه اوج می‌رساند...

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، میرزا علی کارشناس تغذیه گفت: بر اساس مطالعات و یافته‌های پزشکی، خستگی و کوفتگی فقط در یک مقطع زمانی کوتاه فرد را آزار نمی‌دهد بلکه در دراز مدت زمینه بروز بیماری‌های مختلف را فراهم می‌کند.
وی افزود: تغذیه مناسب و پیروی از رژیم غذایی صحیح می‌تواند از بسیاری از بیماری‌ها و آسیب‌های روحی روانی و خستگی پیشگیری کند .
این کارشناس گفت: اسفناج حاوی آهن ، منیزیم ، پتاسیم و ویتامین C است که به جذب آهن کمک می‌کند.
وی تاکید کرد: با بخارپز کردن اسفناج به همراه تخم‌مرغ می‌توانید از یک صبحانه پر انرژی و سراسر ویتامین و ضد خستگی بهره‌مند شوید.
وی به اثر ضد خستگی و کوفتگی آجیل و دانه‌ها نیز اشاره کرد و گفت: ‌تخمه‌های کدو تنبل، بادام و فندق منبع منیزیم هستند که از خستگی و کوفتگی عضلات جلوگیری می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: مصرف جو دو سر نیز از پرخوری در طول روز جلوگیری می‌کند و در از بین رفتن تنبلی، کندی و خستگی، بسیار موثر است.
میرزا علی مصرف ماست را هم در درمان خستگی موثر دانست و گفت: ماست حاوی مقدار زیادی پروبیوتیک است که بدن را در برابر عفونت‌های بیماری‌زا محافظت می‌کند و در رفع خستگی اثر به سزایی دارد.