بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: انصراف از دانشگاه پیام نور دوره های فراگیر

• 9

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    مشهد
    شغل , تخصص
    كارمند
    رشته تحصیلی
    كتابداري
    راه های ارتباطی

پیش فرض انصراف از دانشگاه پیام نور دوره های فراگیر

ورودی سال 1390 دوره های فراگیر کارشناسی ارشد پیام نور می باشم که ابتدا ثبت نام نمودم و حتی انتخاب رشته هم کردم اما در اواخر ترم به دلایلی خواستم که انصراف بدهم اما وقتی فرم تقاضای انصراف را به حسابداری بردم گفتند باید تمام شهریه ترم اول را که یک میلیون و پانصد هزارتومان بود را باید پرداخت نمایم تا انصراف من را قبول نمایند. من هم شهریه را پرداخت نکردم و حالا که ترم تمام شده می خواستم ببینم با این وضعیت می توانم سال آینده در آزمون سراسری ارشد شرکت نمایم. در نهایت آیا در رابطه با ادامه تحصیل چه مشکل برای من ایجاد خواهد شد .

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط rnik77 نمایش پست ها
    ورودی سال 1390 دوره های فراگیر کارشناسی ارشد پیام نور می باشم که ابتدا ثبت نام نمودم و حتی انتخاب رشته هم کردم اما در اواخر ترم به دلایلی خواستم که انصراف بدهم اما وقتی فرم تقاضای انصراف را به حسابداری بردم گفتند باید تمام شهریه ترم اول را که یک میلیون و پانصد هزارتومان بود را باید پرداخت نمایم تا انصراف من را قبول نمایند. من هم شهریه را پرداخت نکردم و حالا که ترم تمام شده می خواستم ببینم با این وضعیت می توانم سال آینده در آزمون سراسری ارشد شرکت نمایم. در نهایت آیا در رابطه با ادامه تحصیل چه مشکل برای من ایجاد خواهد شد .
    باید انصراف بدهید اگر انصراف ندهید نمیتوانید ادامه تحصیل دهید و مشکل جدی برای ادامه تحصیل خواهید داشت! این قانون پیام نور است که بعد از مهلت انتخاب واحد و حذف اگر اقدام به حذف یا مرخصی یا انصراف تحصیلی بدهید باید شهریه ان ترم را کامل پرداخت کنید.

موفق باشید

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 9

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    مشهد
    شغل , تخصص
    كارمند
    رشته تحصیلی
    كتابداري
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط sunyboy نمایش پست ها
    باید انصراف بدهید اگر انصراف ندهید نمیتوانید ادامه تحصیل دهید و مشکل جدی برای ادامه تحصیل خواهید داشت! این قانون پیام نور است که بعد از مهلت انتخاب واحد و حذف اگر اقدام به حذف یا مرخصی یا انصراف تحصیلی بدهید باید شهریه ان ترم را کامل پرداخت کنید.

موفق باشید
    خيلي ممنون دوست عزیز از راهنمایی تان .
    می خواستم ببینم این مشکلی که می گویید برای ادامه تحصیل پیش می آید شامل دانشگا ههای سراسری مانند دانشگاه فردوسی مشهد هم می شود؟ و به نظر شما من چه کار کنم؟
    سوال دیگر اینکه اگر بخواهم دوباره درترم جدید انتخاب واحد کنم آیا می شود که در موقع فارغ تحصیلی این بدهی را پرداخت کنم؟

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

شما تا زمانی که انصراف ندهید و با دانشگاه پیام نور نسویه نکنید نمیتوانید در هیچ دانشگاهی ادامه تحصیل دهید!. تا زمانی که بدهی خودتان را تسویه نکنید نمیتوانید انتخاب واحد کنید. شما تنها یک راه دارید چه انصراف بدهید چه بخواهید دوباره در پیام نور ادامه تحصیل دهید باید بدهی خودتان را تسویه کنید. جز این راهی ندارید!!

موفق باشید

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 9

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    مشهد
    شغل , تخصص
    كارمند
    رشته تحصیلی
    كتابداري
    راه های ارتباطی

دوست عزیز تشکر فراوان بخاطر راهنمایی تان امیدوارم شما هم درزندگی موفق باشید.

برچسب برای این موضوع