در ابتدا باقی‌مانده نان را از سفره بردارید. ماندن نان در سفره موجب کپک زدن نان می‏شود. نان را در پارچه‏ای نخی بپیچید سپس در کیسه پلاستیکی قرار داده و در یخچال نگهداریکنید. هنگام جمع کردن سفره، ابتدا دو سر سفره را روی هم قرار دهید و سپس آن را بهدفعات لازم تا کنید با این کار قسمت زیر سفره که روی زمین بوده ‏است با سطح داخلی آنکه محل قرار دادن غذاست، تماس پیدا نمی‏کند. اهمیت سفره در سطحی است که روی آن غذا می‌خوریم؛ در حالی که این موضوع به‌ طور مستقیمبا سلامت ما ارتباط دارد. پس قدر سلامتی خود را بدانید و سطحی که به زمین خورده است را به بیرون تا کنید . و هر دو هفته یکبار سفره غذاخوری را با آب گرم و مایع شوینده بشویید و زیر نورشفابخش خورشید قرار دهید تا خشک شود