-
نحوه تا کردن صحیح سفره غذا
در ابتدا باقیمانده نان را از سفره بردارید. ماندن نان در سفره موجب کپک زدن نان میشود. نان را در پارچهای نخی بپیچید سپس در کیسه پلاستیکی قرار داده و در یخچال نگهداریکنید. هنگام جمع کردن سفره، ابتدا دو سر سفره را روی هم قرار دهید و سپس آن را بهدفعات لازم تا کنید با این کار قسمت زیر سفره که روی زمین بوده است با سطح داخلی آنکه محل قرار دادن غذاست، تماس پیدا نمیکند. اهمیت سفره در سطحی است که روی آن غذا میخوریم؛ در حالی که این موضوع به طور مستقیمبا سلامت ما ارتباط دارد. پس قدر سلامتی خود را بدانید و سطحی که به زمین خورده است را به بیرون تا کنید . و هر دو هفته یکبار سفره غذاخوری را با آب گرم و مایع شوینده بشویید و زیر نورشفابخش خورشید قرار دهید تا خشک شود

من همچنان بی امضاء
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن