بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: خرید کارت اعتباری ازمون کاراموزی کانون وکلای دادگستری

  1. #1
    tania آواتار ها
    • 4,900

    عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته بخش حقوق و گفتگوی آزاد
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    راه های ارتباطی

    Icon140 خرید کارت اعتباری ازمون کاراموزی کانون وکلای دادگستری

    - تعداد پذيرش کارآموز وکالت به تفکيک هر کانون و کد کانون ها :
    کد کانون نام کانون ظرفيت
    ۱ مرکز شامل استانهاي تهران،البرز، سمنان، يزد، هرمزگان و سيستان و بلوچستان جمعا ۱۲۲۰ نفر
    ۲ آذربايجان شرقي ۱۰۰نفر
    ۳ فارس و کهکيلويه و بويراحمد جمعاً ۱۶۰ نفر
    ۴ اصفهان و چهارمحال و بختياري جمعا ۱۸۰ نفر
    ۵ آذربايجان غربي ۲۰ نفر
    ۶ مازندران ۵۰ نفر
    ۷ خراسان رضوي, شمالي و جنوبي جمعاً ۱۰۰ نفر
    ۸ گيلان ۵۰ نفر
    ۹ قزوين ۴۰ نفر
    ۱۰ خوزستان ۳۵ نفر
    ۱۱ کرمانشاه و ايلام جمعا ۴۰ نفر
    ۱۲ همدان ۳۵ نفر
    ۱۳ قم ۲۵ نفر
    ۱۴ کردستان ۲۱ نفر
    ۱۵ گلستان ۳۰ نفر
    ۱۶ اردبيل ۳۰ نفر
    ۱۷ مرکزي (اراک ) ۲۵ نفر
    ۱۸ بوشهر ۶۰ نفر
    ۱۹ زنجان ۳۰ نفر
    ۲۰ لرستان ۴۰ نفر
    ۲۱ کرمان ۳۰ نفر


    (ظرفيت هاي اعلام شده با احتساب سهميه ايثارگران ميباشد.)

    ۲ - مواد امتحاني:
    آزمون،کتبي و به صورت تستي و ضرائب دروس آن به شرح ذيل ميباشد:
    رديف نام دروس ضريب
    ۱ حقوق مدني ۳
    ۲ آيين دادرسي مدني ۳
    ۳ حقوق جزاي عمومي و اختصاصي ۲
    ۴ آيين دادرسي کيفري ۲
    ۵ حقوق تجارت ۲
    ۶ اصول استنباط حقوق اسلامي ۱


    ۳ - شرايط شرکت در آزمون و اخذ پروانه کارآموزي وکالت:
    ۱-۳ – تابعيت جمهوري اسلامي ايران.

    ۲-۳ – دارا بودن دانشنامه ليسانس يا بالاتر حقوق (از دانشکده هاي حقوق داخل يا خارج کشور که مورد تاييد وزارت علوم,تحقيقات و فن آوري باشد)يا دانشنامه ليسانس فقه و مباني حقوق اسلامي يا معادل آن از دروس حوزوي و دانشگاهي با تاييد مرجع صالح.

    تبصره : کساني که فاقد مدرک کارشناسي حقوق, فقه و مباني حقوق اسلامي يا معادل آن از دروس حوزوي و دانشگاهي با تاييد مرجع صالح بوده و فقط داراي مدارک بالاتر آن هستند حق شرکت در آزمون را ندارند بنابراين از ارائه مدارک بالاتر به جز مدارک کارشناسي عنوان شده خودداري نمايند.

    ۳ -۳ – شرايط سني : پروانه کارآموزي وکالت دادگستري در حوزه قضائي استان تهران فقط به کساني داده مي شود که سن آنها از چهل سال تمام بيشتر نباشد و براي ساير حوزه هاي قضائي پروانه کارآموزي به کساني داده مي شود که سن آنها ا ز پنجاه سال تمام بيشتر نباشد.

    ۴-۳ – براي اشخاصي پروانه کارآموزي صادر مي شود که داراي شرايط مندرج در قوانين و مقررات ناظر بر وکالت باشند.

    ۴– مدارک مورد نياز جهت ثبت نام:

    ۱-۴ – اسکن تصوير مدرک تحصيلي ليسانس، منطبق با بند۲-۳ و تبصره آن، بدون حاشيه‌هاي زايد و با فرمت jpg و با سايز حدود ۵۹۵ در ۸۴۲ pixels و با وضوح تصويري ۷۲ dpi .

    تبصره۱: متقاضيان از اسکن گواهي تعداد واحدهاي گذرانده شده خودداري نمايند زيرا فقط گواهي فارغ التحصيلي يا دانشنامه مبناي مجوز شرکت در آزمون مي باشد بنابراين دانشجويان ترم آخر و کساني که در گواهي صادر شده توسط دانشگاه مربوط در مورد آنها کلمه''فارغ التحصيل'' يا '' دانش آموخته '' قيد نشده باشد حق شرکت در آزمون را نخواهند داشت.

    تبصره۲: تاريخ فارغ التحصيلي داوطلبان بايد حداکثر تا تاريخ ۰۴/۰۹/۱۳۹۰ باشد.

    ۲-۴- اسکن تصوير کارت پايان خدمت يا معافيت دائم بدون حاشيه‌هاي زايد و با فرمت jpg و با سايز حدود ۲۱۳ در ۳۱۲ pixels و با وضوح تصويري ۷۲ dpi .

    تبصره ۱: تاريخ پايان خدمت يا معافيت داوطلبان حداکثر بايد تا تاريخ ۰۴/۰۹/۱۳۹۰ باشد .

    تبصره ۲: دارندگان معافيت هاي تحصيلي ،مربوط به دانشگاهها و موسسات آموزش عالي و حوزه هاي علميه ، تحت هيچ شرايطي حق شرکت در آزمون را نخواهند داشت.

    ۳-۴- هزينه ثبت نام مبلغ ۶۰۰،۰۰۰ ريال

    تبصره : واريز هزينه ثبت نام از طريق کارتهاي بانکي عضو شبکه شتاب و سيستم آنلاين ثبت نام اينترنتي در زمان تعيين شده و سايت سازمان سنجش آموزش کشور و با توجه به بند ۱-۵ و۲-۵ اين آگهي و دستورالعمل مقرر انجام خواهد گرفت .


    ۴-۴- اسکن عکس متقاضي
    داوطلبان محترم مي‌بايست تصوير عکس خود را که در سال جاري گرفته شده باشد، در اندازه هاي ۴×۳ جهت اسکن، بدون حاشيه‌هاي زايد و با فرمت jpg و با سايز حداقل ۲۰۰ در ۳۰۰ تا حداکثر ۳۰۰ در ۴۰۰ pixels تهيه نمايند و حجم فايل تهيه شده نبايد از ۷۰ کيلو بايت بيشتر شود. همچنين تصوير داوطلب بايد واضح، مشخص و فاقد اثر مهر و هر گونه منگنه باشد. حتي الامکان عکس ها سياه و سفيد يا در صورت رنگي بودن داراي زمينه سفيد باشد.

    ۵-۴- گواهي ايثارگري در خصوص ايثارگران
    متقاضيان سهميه ايثارگري بايد علاوه بر علامت گذاري بند مزبور در تقاضانامه ثبت نام اينترنتي، اصل گواهي ايثارگري صادره از مرجع صالح را که بر يکي از موارد ذيل منطبق باشد از تاريخ ۲۴/۰۷/۱۳۹۰ لغايت ۳۰/۰۷/۱۳۹۰ الزاماً با پست سفارشي پيشتاز به نشاني اتحاديه سراسري کانونهاي وکلاي دادگستري ايران واقع درتهران، ميدان آرژانتين، خيابان احمد قصير (بخارست)، خيابان هفدهم ،پلاک ۲۰ ، طبقه دوم و کدپستي :۱۵۱۳۸۳۳۸۱۴ارسال نمايند. داوطلبان مذکور بايد تصوير گواهي مربوط را تهيه و براي ارائه در موارد لزوم نزد خود حفظ کنند.

    به موجب ماده ۳ قانون کيفيت اخذ پروانه وکالت مصوب سال ۱۳۷۶ ايثارگران عبارتند از:
    الف- کساني که شش ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه جنگ را داشته ( حداکثر تا تاريخ ۳۱/۶/۶۷) يا در اسارت دشمن بوده اند.

    ب- جانبازان ۲۵ درصد به بالا.

    ج- بستگان درجه اول شهداء و جانبازان ۵۰ درصد به بالا .

    تبصره۱: بستگان درجه اول عبارتند از: پدر,مادر و اولاد

    تبصره۲: به موجب ماده۳ قانون کيفيت اخذ پروانه وکالت مشمولين استفاده از سهميه ايثارگران فقط موارد سه گانه فوق هستند بنابراين متقاضيان از ارائه مدارک غير از موارد اعلام شده خودداري نمايند.صدور گواهي بايد در سال ۱۳۹۰ باشد (به گواهي هاي سنوات گذشته ترتيب اثر داده نمي شود).

    تبصره ۳: بررسي شمول سهميه ايثارگري به افراد پس از ارسال مدارک متقاضي به اتحاديه انجام خواهد شد بنابراين صرف اعلام متقاضي در تقاضانامه ثبت نام (ازطريق اينترنت) براي اعمال سهميه کافي نخواهد بود و تاييد نهايي با هيات مديره هر کانون است .

    تبصره ۴ : چنانچه داوطلبي در سهميه آزاد شرکت کرده باشد، اعلام بعدي او در مورد ايثارگري مسموع نخواهد بود.

    تبصره ۵ : داوطلب بايد شماره پرونده و کد رهگيري را که پس از پايان ثبت نام اينترنتي دريافت مي دارد ذيل گواهي ارسالي درج کند.

    ۶-۴- تهيه پرينت از اطلاعات ثبت نامي که از طريق سايت سازمان سنجش آموزش کشور انجام شده است ، الزامي است داوطلب بايد پرينت را در در صورت قبولي در آزمون به کانون مربوط ارائه کند.

    ۵ – نحوه ثبت نام و توزيع کارت شرکت در آزمون و تاريخ آزمون:
    ۱-۵– ثبت نام از متقاضيان منحصراً ازطريق اينترنت و سايت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانيSanjesh Site از روز يکشنبه مورخ۲۴ /۰۷/۱۳۹۰ لغايت روز شنبه مورخ ۳۰/۰۷/۱۳۹۰ خواهد بود.

    ۲-۵-متقاضيان بايد براي واريز هزينه ثبت نام از طريق کارت هاي اعتباري عضو شبکه شتاب که رمز دوم آن فعال باشد طبق دستور العمل اعلام شده در سايت سازمان سنجش آموزش کشور ودر زمان اعلام شده در بند ۱-۵ نسبت به پرداخت هزينه ثبت نام اقدام کنند.

    تبصره: در اين خصوص متقاضيان ميتوانند از کارتهاي اعتباري ديگران که رمز دوم آن فعال باشد نيز استفاده کنند.

    ۳-۵- توزيع کارت شرکت در آزمون به صورت اينترنتي انجام مي شود و داوطلبان بايد با مراجعه به سايت سازمان سنجش آموزش کشور و وارد کردن کد رهگيري و شماره پرونده خود به سيستم ، کارت ورود به جلسه را دريافت کنند. زمان آغاز توزيع اينترنتي کارت و نحوه و زمان و مکان رفع نقص يک هفته قبل از برگزاري آزمون از طريق سايت اتحاديه سراسري کانون هاي وکلاي دادگستري ايران و روزنامه اطلاعات به اطلاع داوطلبان خواهد رسيد.

    ۴-۵– آزمون در مرکز کانوني که متقاضي در تقاضانامه ثبت نام انتخاب کرده است برگزار مي شود. نشاني محل برگزاري آزمون بر روي کارت شرکت در آزمون درج خواهد شد.

    ۵-۵- تاريخ آزمون روز جمعه مورخ ۰۴/۰۹/۱۳۹۰ مي باشد.

    ۶- تذکرات لازم:
    ۱-۶- متقاضيان بايد قبل از تاريخ شروع ثبت نام ازطريق اينترنت، نسبت به اسکن مدارک با فرمت و مشخصات اعلام شده در بند۴ اين آگهي اقدام نمايند.

    ۲-۶- مدت ثبت نام اينترنتي از تاريخ شروع، يک هفته خواهد بود و اين تاريخ به هيچ عنوان تمديد نخواهد شد.

    ۳-۶- متقاضيان بايد اصل مدارک اسکن شده را نزد خود نگه داشته در صورت پذيرفته شدن به همراه ساير مدارکي که اعلام خواهد شد به کانون مربوط ارائه نمايند.

    ۴-۶-داوطلبان فقط در صورتي که داراي شرايط مندرج در اين آگهي باشند حق ثبت نام وشرکت در آزمون را خواهند داشت ضمن اينکه بايد اطلاعات وارد شده درتقاضانامه ثبت نام را (خصوصاً از نظر تعيين کانون مربوط و کد آن) به دقت کنترل نمايند . هزينه ثبت نام تحت هيچ شرايطي مسترد نخواهد شد.

    ۵-۶-متقاضيان بايد در پايان ثبت نام از اطلاعات وارد شده پرينت تهيه و درصورت قبولي آن را به کانون مربوط ارائه کنند. چنانچه اطلاعات اعلام شده توسط متقاضي در هنگام ثبت نام اينترنتي با آگهي آزمون منطبق نبوده و غير واقعي باشد حتي درصورت قبولي از ثبت نام آنان جلوگيري و قبولي آنان کان لم يکن تلقي خواهد شد.

    ۶-۶– صدور کارت شرکت در آزمون دليل تاييد هيچ يک از مدارک داوطلب از طرف کانونهاي وکلا يا سازمان سنجش نيست. بنابراين صرف قبولي در آزمون و درج نام متقاضي در رديف پذيرفته شدگان، هيچ حقي براي کسي ايجاد نخواهد کرد.

    ۷-۶-صدور هرگونه اطلاعيه درخصوص آزمون فقط در سايت اتحاديه سراسري کانون هاي وکلاي دادگستري ايران Iranian Bar Associations و روزنامه اطلاعات معتبر خواهد بود.

    ۸-۶-با توجه به زمان پيش بيني شده براي آماده کردن مدارک ثبت نام تاکيد مي شود در روزهاي آغازين پس از انتشار اين آگهي نسبت به تهيه مدارک مورد نياز اقدام شود تا در هنگام ثبت نام از طريق اينترنت براي متقاضيان از نظر زماني مشکلي ايجاد نگردد.

    ۹-۶-تغيير محل کارآموزي به هيچ عنوان ميسر نخواهد بود.

    ۱۰-۶-ثبت نام و شرکت وکلاي دادگستري عضو کانونهاي وکلا در آزمون ممنوع است.

    ۱۱-۶-آزمون کانون وکلاي دادگستري مرکز دو مرحله اي خواهد بود . مرحله اول به صورت هماهنگ و سراسري در تاريخ ۰۴/۰۹/۱۳۹۰ و مرحله دوم به وسيله کانون مذکور و به نحو و در زماني که اعلام خواهد کرد، برگزار خواهد شد.



    IU
    PNU


    http://najvayemehrbani.blogfa.com/

  2. #2
    tania آواتار ها
    • 4,900

    عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته بخش حقوق و گفتگوی آزاد
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    راه های ارتباطی

    پیش فرض ساده ترین نوع برنامه ریزی برای آزمون وکالت

    با توجه به ضرایب و حجم دروس و مدت زمان باقی مانده در ساده ترین حالت برای آزمون وکالت هفته رو باید اینطوری برنامه ریزی کرد:
    شنبه===== مدنی -------------------- آیین کیفری
    یکشنبه==== آیین د مدنی ----------- جزا(عمومی و اختصاصی )
    دوشنبه === مدنی --------------------تجارت
    سه شنبه == آیین مدنی--------------- آیین کیفری
    چهارشنبه == مدنی -------------------- جزا
    پنجشنبه=== آیین د. مدنی ----------- تجارت
    جمعه ==== مدنی --------------------اصول
    بطور استاندارد روزانه 8 ساعت یعنی هر درس 4 ساعت و اگر میخواهید که یک روز تعطیل باشید باید 9 الی 10 ساعت بخوانید یک ساعت به دروس مدنی میان هفته اضافه کنید و اصول را هم هروز 1 ساعت بعد خواندن دو درس اصلی بخوانید .



    • در آزمون وکالت منابع سوالات صرفا متن قوانین و آرای وحدت رویه است یعنی چه؟




    سوالات آزمون وکالت چگونه صرفا از متن قوانین و آرای وحدت رویه طراحی میشود ؟

    بسیاری از دوستان با دیدن این جمله که(منابع سوالات صرفا متن قوانین و آرای وحدت رویه است ) که هر سال از زبان مسئولان کانون قبل از آزمون میشنویم و امسال تحت بخش نامه ای نیز به آن تاکید شده است این امر در ذهنشان متبادر میشود که صرفا" با حفظ قوانین میتوان در آزمون نتیجه گرفت که در واقع اینچنین نیست برای اینکه دقیقا" مفهوم این جمله را در یابیم و بدانیم منظور از آن چیست و در نتیجه در آزمون غافلگیر نشویم با مثالی قضییه را واکاوی میکنیم تا به نتیجه مطلوب برسیم : فرض کنید داوطلبی برای اینکه در مورد اهلیت در معاملات مسلط شود سه ماده مربوط به آنرا حفظ کند:

    v ماده 210 ـ متعاملین باید برای معامله اهلیت داشته باشند.

    × ماده 211 ـ برای اینکه متعاملین‌، اهل محسوب شوند باید

    ç بالغ باشند. (صغیر نباشند )

    ç عاقل باشند (مجنون نباشند )

    ç رشید باشند (سفیه نباشند )

    ç ماده 212 ـ معامله با اشخاصی که بالغ یا عاقل یا رشید نیستند به‌واسطة عدم اهلیت باطل است‌.

    و در آزمون با این سوال مواجه شود:

    ç معاملات صغیر ممیز :

    1. مطلقا" باطل است

    2. در عقود مغابنه ای باطل است

    3. مطلقا" باطل نیست

    4. در عقود مسامحه ای باطل است

    مسلم و مبرهن است که به فرض حفظ همین سه ماده با وجه به اطلاق ماده 212 داوطلب گزینه 1 را انتخاب خواهد کرد . حال به مواد زیر توجه کنید :

    v ماده 210 ـ متعاملین باید برای معامله اهلیت داشته باشند.

    × ماده 211 ـ برای اینکه متعاملین‌، اهل محسوب شوند باید

    ç بالغ باشند. (صغیر نباشند )

    ï ماده 1212 ـ اعمال و اقوال صغیر تاحدی که مربوط به اموال و حقوق مالی او باشد باطل و بلااثر است معذلک صغیر ممیز می‌تواندتملک بلاعوض کند مثل قبول هبه و صلح بلاعوض و حیازت‌مباحات‌.

    ç عاقل باشند (مجنون نباشند )

    ç رشید باشند (سفیه نباشند )

    ç ماده 212 ـ معامله با اشخاصی که بالغ یا عاقل یا رشید نیستند به‌واسطة عدم اهلیت باطل است‌.

    حتما" شما هم متوجه شده اید ماده 1212 در واقع تکمیل کننده ماده 211 است و متوجه میشویم که گزینه صحیح گزینه 2 می باشد حال با توجه به این امر کل بحث اهلیت رابا مواد مرتبط تلفیق میکنیم و نتایج حاصل از آن همان اطلاعاتی است که در آزمون ما را به پاسخ صحیح می رساند نه صرف خواندن و حفظ سه ماده مربوط به اهلیت در مبحث عقود و تعهدات :



    × ماده 210 ـ متعاملین باید برای معامله اهلیت داشته باشند.

    ï ماده 1207 ـ اشخاص ذیل محجور و از تصرف در اموال و حقوق مالی‌خود ممنوع هستند:

    1 ـ صغار؛

    2 ـ اشخاص غیررشید؛

    3 ـ مجانین‌.

    × ماده 211 ـ برای اینکه متعاملین‌، اهل محسوب شوند باید

    ç بالغ باشند. (صغیر نباشند )

    ï ماده 1212 ـ اعمال و اقوال صغیر تاحدی که مربوط به اموال و حقوق مالی او باشد باطل و بلااثر است معذلک صغیر ممیز می‌تواندتملک بلاعوض کند مثل قبول هبه و صلح بلاعوض و حیازت‌مباحات‌.

    ï ماده 1210 تبصره 1 ـ سن بلوغ در پسر پانزده سال تمام قمری و در دختر نه سال‌تمام قمری است‌

    ç عاقل باشند (مجنون نباشند )

    ï ماده 1211 ـ جنون به هر درجه که باشد موجب حجر است‌.

    ï ماده 1213 ـ مجنون دائمی مطلقاً و مجنون ادواری در حال جنون‌نمی‌تواند هیچ تصرفی در اموال و حقوق مالی خود بنماید ولو بااجازة ولی یا قیّم خود لکن اعمال حقوقی که مجنون ادواری در حال‌افاقه‌می‌نماید نافذ است مشروط بر آن که افاقة او مسلّم باشد.

    ç رشید باشند (سفیه نباشند )

    ï ماده 1208 ـ غیررشید کسی است که تصرفات او در اموال و حقوق مالی خود عقلایی نباشد.

    ï ماده 1214 ـ معاملات و تصرفات غیررشید در اموال خود نافذ نیست‌مگر با اجازه ولی یا قیّم او اعم از اینکه این اجازه قبلاً داده شده باشدیا بعد از انجام عمل‌.معذلک تملکات بلاعوض از هر قبیل که باشد بدون اجازه هم‌نافذ است‌.

    ç ماده 212 ـ معامله با اشخاصی که بالغ یا عاقل یا رشید نیستند به‌واسطة عدم اهلیت باطل است‌.

    ï ماده 1210 ـ هیچ‌کس را نمی‌توان بعد از رسیدن به سن بلوغ به عنوان‌جنون یا عدم رشد محجور نمود مگر آنکه عدم رشد یا جنون اوثابت شده باشد.



    v نتیجه حاصل از تطبیق مواد مرتبط در مورد اهلیت :

    × معاملات صغیر :

    ç ممیز

    ï در تملکات بلاعوض : صحیح است (اخیر ماده 1212)

    ï در سایر معاملات : باطل است (صدر ماده 1212و ماده 212)

    ç غیر ممیز

    ï در هر حال باطل است(صدر ماده 1212و ماده 212)

    × معاملات مجنون

    ç ادواری:

    ï در حالت جنون : باطل است(صدر ماده 1213و ماده 212)

    ï در حالت افاقه : صحیح است(اخیر ماده 1213)

    ç دایمی :

    ï در هرحال باطل است(صدر ماده 1213و ماده 212)

    × معاملات سفیه

    ï در تملکات بلاعوض : صحیح است (اخیر ماده 1214)

    ï در سایر عقود :باطل است (صدر ماده 1214و ماده 212)

    & این نوع مطالعه، مطالعه تلفیقی نام دارد تاثیرات موادی که مستقیما" با هم ارتباط دارند برهم دیگر و نتایج حاصل از آن در این نوع مطالعه مورد توجه است .

    & حال به ماده زیر دقت کنید :

    ç ماده 1208 ـ غیررشید کسی است که تصرفات او در اموال و حقوق مالی خود عقلایی نباشد.

    ç حال به این دقت کنید که از مفهوم این ماده چنین برمیاید که رشید بودن در اهلیت و عدم اهلیت فقط به امور مالی ارتباط دارد حال تکلیف عقودی مثل نکاح که غیر مالی هستند چیست ؟ بدون شک این عقود از طرف رشید صحیح است پس

    ï عقد نکاح توسط سفیه : صحیح است

    × به این نوع مطالعه، مطالعه مفهومی می گویند که در آن مفهوم موافق و مخالف و منشعب شده از مواد قانونی مورد توجه است

    & اما ممکن است موضوع سوال بدون اینکه از متن قوانین خارج شود پیچیده تر هم بشود و آن زمانی است که مواد ارتباط غیر مستقیم باهم داشته باشند در این گونه سوالات باید دست به دامان استنباط شد و لازمه تبحر در استباط مطالعه استنباطی است برای مثال به ماده زیر دقت کنید:

    × ماده 662 ـ وکالت باید در امری داده شود که خود موکّل بتواند آن را بجاآورد وکیل هم باید کسی باشد که برای انجام آن امر اهلیت داشته‌باشد.

    × حال این ماده را با اینکه قبلا" طبق ماده 1214 گفتیم سفیه در تملکات بلاعوض اهلیت دارد تلفیق کنید نتیجه زیر حاصل میشود :

    ç سفیه در دادن و گرفتن وکالت در امور غیر مالی اهلیت دارد

    × پس درمورد اهلیت سفیه در معاملات کاملترین توضیح اینست

    ï تملکات بلاعوض مالی سفیه : صحیح است (اخیر ماده 1214)

    ï سایرعقود مالی سفیه :باطل است (صدر ماده 1214و ماده 212)

    ï وکالت (دادن و گرفتن )سفیه در امور غیر مالی: صحیح است (مستنبط از اخیر ماده 1214و ماده 662)

    ï عقد نکاح و طلاق توسط سفیه : صحیح است (مفهوم مخالف ماده 1208 )



    حال اگر سوالی با تطبیق چندین ماده یا مستبط از چند ماده یا مفهوم چندین ماده آنچنانکه در مثالها ذکر شد آیا میتوان گفت این سوالات از متن قانون نبوده است ؟

    داوطلبان نباید گول جملات را بخورند و دچار این اشتباه بزرگ شوند که از متن مواد و آرا نمی توان سوال استباطی و مفهومی و پیچیده طراحی کرد مطالعه عمیق مواد مرتبط و مفهومی و استنباطی تنها راه موفقیت در آزمون است .

    پاسخ به یک سوال در خصوص مطلب :

    اینهایی که شما گفتید درست اما نگفتید این مواد مرتبط (مستقیم و غیر مستقیم را از کجا پیدا کنیم ؟ درد را گفتید سپاسگذارتان خواهم بود درمان را نیز بگویید.

    داوطلبان معمولا" فرصت و توانمندی این نوع مطالعه را ندارند از اجتماع سه روش تلفیقی و مفهومی و استنباطی روشی به عنوان سبک نظم تطبیقی ایجاد میشود که بدون اغراق نوترین و بهترین سبک مطالعه حقوق است مبتکر این روش استاد علی فلاح هستند ایشان با همین سبک حقوق تجارت و آیین دادرسی مدنی و مدنی را در قالب کمک حافظه حقوق تجارت و کمک حافظه آیین دادرسی و کمک حافظه حقوق مدنی بررسی نموده اند. و روش تدریس پیشرفته نظم تطبیقی را هم در کلاسهایشان دارند و مطلب حاضر به تاثی ار رهنمودهای استاد علی فلاح طی ساعت ها گفتگو یی که در مورد این سبک با ایشان داشته ام نگاشته شده است . خوشبختانه کلاسهای استاد عهلی فلاح در اکثر شهرهای ایران از جمله تبریز . اصفهان . اهواز . مشهدو....... به همت موسسه دور اندیشان برقرار است . و کلاسهای این موسسه با وجود ارائه مدرنترین روشهای آموزشی کمترین شهریه را (هر درس حدود هفتاد هزار تومان یک سوم سایر موسسات ) دریافت می دارد دوستانی که دسترسی به این کلاسها دارند می توانند نه تنها صرفا" برای آزمون بلکه با نگاهی فرا آزمونی در این کلاسها از آموزش حقوق به این سبک نوین استفاده کنند و به تعبیر بهتر از یادگیری حقوق لذت ببرند .



    IU
    PNU


    http://najvayemehrbani.blogfa.com/

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •