رئيس دانشگاه پيام نور :جهت گيري دانشگاه پيام نور در سال هاي گذشته بيشتر به سمت توسعه در رشته هاي علوم انساني بوده است ولي خوشبختانه نگاه جديد دانشگاه در طي سال هاي آينده به سمت توسعه تحصيلات تكميلي و رشته هاي فني و مهندسي و رشته هاي جديد مورد نياز جامعه حركت خواهد كرد.

به گزارش كميته روابط عمومي دومين المپياد رباتيك سراسر كشور متن پيام رياست دانشگاه پيام نور به دومين المپياد رباتيك سراسر كشور به شر ح زير است كه توسط مدير روابط عمومي جناب آقاي مهندس مقداد محمودي قرائت شد.



برگزاري دومين المپياد رباتيك در دانشگاه پيام نور به ميزباني استان مازندران اقدامي آگاهانه و عالمانه است كه در شرايط كنوني كشور كه به لطف خداوند متعال روند توسعه به سرعت در ابعاد مختلف و به صورت جهشي در حال پيشرفت و شكوفايي است، شايسته و مغتنم است.

نگاهي گذرا به اين توسعه شگرف در ابعاد گوناگون، در بعد علم، دانش، فنّاوري و تكنولوژي صنعتي، بويژه در دولت نهم و دهم، اين نويد را مي دهد كه دستيابي به چشم انداز 20 ساله و ديگر اسناد بالادستي كه رهبر معظّم انقلاب اسلامي (مدظله العالي) ابلاغ فرموده اند، دست يافتني است.

اگر چه همواره پيشرفت علم ساخت روبات از بزرگترين دغدغه هاي بشر امروز بوده و هرچه به سمت آينده پيش مي رويم، مسلماً اهميت و اعتبار اين علم بيشتر خواهد شد؛ امّا آنچه باعث شده تا هوش مصنوعي روباتيك امروزه به عنوان يك رشته مهندسي مطرح شود اين است كه طيف وسيعي از كاربردهاي آن از رباتيك گرفته تا روش هاي هوشمند كنترلي مقبوليت وسيعي در صنعت يافته است. روش هايي همچون منطق فازي، استراتژي تكاملي، الگوريتم ژنتيك، شبكه هاي عصبي مصنوعي و ... همگي با الهام از طبيعت و براي دستيابي به هوشمندي طبيعي طراحي شده است. با توجه به اينكه جهت گيري دانشگاه پيام نور در سال هاي گذشته بيشتر به سمت توسعه تحصيلات تكميلي در رشته هاي علوم انساني بوده است ولي خوشبختانه نگاه جديد دانشگاه در طي سال هاي آينده به سمت توسعه رشته هاي فني و مهندسي و رشته هاي جديد مورد نياز جامعه حركت خواهد كرد،

توجه ويژه به اساتيد، دانشجويان نخبه، مخترع، مبتكر، و تلاش درجهت برطرف شدن مشكلات، ارائه راهكار با همفكري آنان در جهت تبديل علم به ثروت، نشان دادن توانمندي دانشگاه در زمينه هاي مختلف فرهنگي و فني و مهندسي، تحقّق موفقيت آميز اهداف دانشگاه در توسعه علم و تكنولوژي و انشاءا... افزايش نرخ رشد علمي و اقتصادي كشور حتي در ابعاد جهاني است.

از همه شركت كنندگان و دست اندركاران اين المپياد علمي و فرهنگي تشكر و قدرداني مي نمايم و اميد است كه اين المپياد به فرصتي مناسب براي انتقال تجربيات، دانش و اطلاعات علم رباتيك به نسل جوان دانش پژوه تبديل شود و سهمي والا در كشف و شكوفايي استعدادهاي نهفته دانشجويان مستعد و علاقمند به علم رباتيك داشته باشد.